EKW Trailer Solutions en Van Mossel Trucks Belgium slaan de handen in elkaar

Gepubliceerd op 07-12-2021 07:55

EKW Trailer Solutions hecht veel belang aan haar service-afdeling en blijft hier dan ook voortdurend op inzetten. Dit geldt ook voor Van Mossel Trucks Belgium. De twee partijen slaan de handen in elkaar om zo een complete vrachtwagenservice onder één dak aan te bieden. “Beide ondernemingen delen dezelfde passie, waarden en normen. We verheugen ons dan ook op een mooie samenwerking”, zegt Vincent Vermeire.

bron foto: Infra Magazine (EKW Trailer Solutions)bron foto: Infra Magazine (EKW Trailer Solutions)

Een servicepunt waar je terecht kan voor al je rollend materieel? Dan ben je binnenkort aan de A. Stocletlaan 204 in Duffel aan het juiste adres, waar EKW Trailer Solutions al gevestigd is. Binnenkort trekt ook Van Mossel Trucks Belgium in het gebouw voor een samenwerking onder één dak. Hiermee willen beide ondernemingen extra inzetten op service en bij uitbreiding het ‘onestopprincipe’. “Beide ondernemingen zullen onafhankelijk van elkaar opereren maar de activiteiten zijn complementair en vormen zo een mooi samenhangend geheel”, vertelt Vincent.

EKW Trailer Solutions zal zich ontfermen over het getrokken voertuig, Van Mossel Trucks Belgium over het trekkende voertuig. “We willen de klant dan ook zoveel mogelijk ontzorgen. Hiermee is de volgende stap in de goede richting gezet.” Je rekent hierbij op techniekers met vele jaren ervaring in de sector. “Een vermindering in het aantal voertuigverplaatsingen van en naar de garage past dan weer binnen onze visie van duurzaam ondernemen”, besluit Vincent.

DE OOSTERWEELVERBINDING

De specialisatie van EKW Trailer Solutions blijft na 25 jaar nog steeds de tankwagens voor de brandstof- en chemiesector, maar ook andere opleggers behoren tot de portefeuille. Als wegenbouwer kan je bij EKW Trailer Solutions ook terecht voor (asfalt)kippers, vlakke opleggers, semi-diepladers of onderlossers. Jonas Vermeire, technisch verantwoordelijke beaamt: “Dagelijks breiden we onze expertise uit, zowel in onze specialisatie als in andere segmenten. Kijk maar naar één van de grootste werven van het land, de Oosterweelverbinding. In het kader van de werken hierrond zijn dit voor een wegenbouwer onmisbare voertuigen.”

En niet alleen met de nieuwbouwafdeling wil EKW Trailer Solutions haar klanten hierin helpen, ook met de serviceafdeling. Voor hydraulische, pneumatische, elektronische of allerhande mechanische defecten zijn wegenbouwers welkom voor onderhoud of herstellingen aan de voertuigen. Hiervoor kan je terecht in de werkplaats, van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 19 uur, en op zaterdag op afspraak van 8 tot 12 uur. “Met onze goede ligging, op de as Brussel – Antwerpen (E19 - afrit Rumst), zijn we makkelijk bereikbaar”, geeft Jonas nog mee.

artikel uit infra magazine #4 - 2021 > hier downloadenhttps://www.ekwtrailersolutions.be/
een complete vrachtwagenservice onder één dak wordt nu aangebodeneen complete vrachtwagenservice onder één dak wordt nu aangeboden
artikel uit Infra Magazineartikel uit Infra Magazine