Betrouwbare beveiliging en toegangscontrole voor elke werf

Gepubliceerd op 06-12-2021 14:44

Kortstondig een deel van een straat afzetten met veilige doorgang voor voetgangers of gedurende vele maanden of zelfs jaren een werfzone optimaal beveiligen tegen ongenode bezoekers? Heras Mobile heeft de meest geschikte werfhekken voor jouw site, te koop of te huur. Inclusief plaatsing en afbraak van het hekwerk indien je dat wenst, zodat jij je op je kernactiviteiten kan focussen.

bron foto: Infra Magazine (Heras)bron foto: Infra Magazine (Heras)

Al tientallen jaren staat Heras gekend voor zijn kwalitatieve hekken. Dat bouwhekken in de volksmond frequent als ‘herashekken’ worden benoemd, is een sprekende illustratie van het sterke imago van deze producent en dienstverlener. Doorheen de jaren breidde het assortiment uit. Vandaag biedt Heras ook slagbomen, schuifpoorten, tourniquets en toegangscontrolesystemen aan. “Daarmee hebben we voor elke specifieke werf een passende oplossing in petto. Onze R&D-afdeling blijft trouwens op volle toeren draaien, om ons aanbod nog verder aan te scherpen.

Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe machine met lasrobotten om die missie kracht bij te zetten vanuit onze productie”, verzekert accountmanager Joost Verlinden.

EEN AANPAK OP MAAT

Elk wegenbouwproject is anders. Logischerwijs zijn ook de vereisten op vlak van omheining en afscherming steeds weer maatwerk. Het uitwerken van de juiste opstelling is een constructieve wisselwerking tussen accountmanager en bouwheer. “Alles begint bij de eisen van de klant. Die brengen we in kaart, maar toetsen we ook af naar haalbaarheid en nut. We denken mee in functie van het budget en de noden”, legt Joost uit. “Wat is hier nodig? Volstaat een basis afscherming of zijn anti-klimhekken nodig? Hoelang moet deze opstelling meegaan? Loopt een werf over langere periode, dan is het aankopen van hekken soms interessanter dan het huren en dat melden we dan ook aan onze klant.”

De semi-permanente opstelling is de laatste tijd populair. Daarbij worden bouwhekken bevestigd op palen, die in de grond worden verankerd. De hekken zijn eenvoudig recupereerbaar en kunnen dus op een volgende werf gebruikt worden. De constructie met geheide palen garandeert tegelijk een hoge stabiliteit en graad van beveiliging. Het beste van twee werelden.

DE HERAS WEBSHOP

Heras zet sinds jaar en dag sterk in op service. Dat uit zich in een persoonlijke benadering van je werf, een montageen demontagedienst, en nu ook nog een gloednieuwe webshop. Op de webshop van Heras Mobile koop je eenvoudig en snel alles aan voor het beveiligen van je werf. Via de zoekfilter vind je in enkele klikken wat je zoekt. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging en de exacte leverdatum. Is er iets niet duidelijk, dan belt Heras je op. “Zo koppelen we onze persoonlijke service aan een belangrijke volgende stap in de digitalisering. Onze klanten kunnen op dezelfde dienstverlening rekenen, maar met het bijkomend gemak van online bestellen”, besluit Joost.

artikel uit infra magazine #4 - 2021 > hier downloadenhttps://www.heras-mobile.be/
Elk wegenbouwproject is anders, ook de vereisten op vlak van omheining en afschermingElk wegenbouwproject is anders, ook de vereisten op vlak van omheining en afscherming
artikel uit Infra Magazineartikel uit Infra Magazine