Tweede Engcon testdag te Vlierzele

Gepubliceerd op 03-11-2021 15:07

Wegens het succes van de eerste testdag in Peer, organiseert Engcon Belgium op zaterdag 20 november een 2e testdag op de terreinen van AC Materials te Vlierzele. Tijdens deze testdag is er de mogelijkheid om in een gemoedelijke setting de producten zelf uit te proberen op diverse machines die zijn uitgerust met al dan niet afneembare engcons en overige aanbouwdelen.

bron afbeelding: Facebookpagina Engconbron afbeelding: Facebookpagina Engcon

Daarnaast is het de bedoeling dat het een gezellige informele netwerkdag wordt, waarbij Engcon hoopt op een levendige uitwisseling van ervaringen tussen haar klanten en bezoekers die overwegen in de (nabije) toekomst een tiltrotator aan te schaffen. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Aclagro NV wordt alvast bedankt voor het ter beschikking stellen van een machine én het overdekte terrein van AC Materials te Vlierzele, Gentsesteenweg 1. Ook de andere Engcon eindgebruikers zullen met hun machines medewerking verlenen aan deze dag.

Graag aanwezig? Meld u aan door een mail te sturen naar belgium@engcon.com of bel/sms/whatsapp naar Mascha Verweij op 0493/946545. Het aantal plaatsen is beperkt om voor iedereen tijd/ruimte te houden om echt te testen. Bedrijven met actuele aanschafplannen krijgen prioriteit.

(bron: Engcon Belgium)

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/143366/engcon-belgiumhttps://www.facebook.com/events/engcon