Engcon organiseert testdag in Peer

Gepubliceerd op 24-09-2021 10:46

Tiltortator specialist Engcon organiseert op zaterdag 16 oktober een testdag in Peer (BE) op de terreinen van het bedrijf Frederix en Zoon NV. Tijdens deze testdag is er de mogelijkheid om in een gemoedelijke setting de producten zelf uit te proberen op diverse machines die zijn uitgerust met al dan niet afneembare engcons en overige aanbouwdelen. Engcon vraagt wel op voorhand aan te melden want het aantal plaatsen is beperkt.

De Engcon producten zelf uitproberen? Dan bent u vrijdag 1 oktober zeer welkom op volgende locatie: Frederix & Zoon Grondwerken, Bedrijfsstraat 5 te 3990 Peer (BE).

Daarnaast is het de bedoeling dat het een gezellige informele netwerkdag wordt, waarbij Engcon hoopt op een levendige uitwisseling van ervaringen tussen haar klanten, en bezoekers die overwegen in de toekomst een tiltrotator aan te schaffen.

Graag wel even van tevoren aanmelden door liefst voor 1 oktober een mail te sturen naar belgium@engcon.com of bel/sms/whatsapp Mascha Verweij op +32-493-946545. Handig voor de catering, en i.v.m. covid19 worden het aantal plaatsen wat beperkt gehouden om voor iedereen tijd/ruimte te bieden om te testen. Uiteraard worden ook een hapje en een drankje voorzien.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/143366/engcon-netherlands-belgium