Matgeco biedt met TrafiDal 50 het ideale alternatief voor betonnen grasdallen

Gepubliceerd op 16-09-2021 10:04

De TrafiDal 50 combineert de stevigheid van betonnen versies met de lichtheid van synthetisch materiaal. Deze grasdal is 5x lichter, 5x sneller en economischer te plaatsen als grasbetontegels. Visueel lijken ze op een grasbetontegels en het bieden zij gelijkwaardige sterktes waardoor ze geschikt zijn voor zwaar en intensief verkeer.

bron afbeeldingen: Matgecobron afbeeldingen: Matgeco

MatGeco, de Belgische specialist in gras- en grindplaten, biedt de TrafiDal 50 aan als alternatief voor betonnen grasdallen. Door zijn licht gewicht is deze veel gemakkelijker en sneller met de hand te plaatsen als betonnen versies.

TrafiDal 50 werd speciaal ontwikkelt voor zwaar en intensief verkeer. Deze grasdal kan lasten van meer dan 500 t/m² weerstaan en is duurzaam bestand tegen intensieve manoeuvres. De grondstof van de TrafiDal 50 is volledig afkomstig uit de recycling sector. De platen kunnen ook opnieuw gerecycleerd worden.

Bij MatGeco, reeds meer dan 30 jaar actief, staat een professioneel team van adviseurs u, met hun jarenlange ervaring in gras- en grindplaten, bij. Zij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw project.

De TrafiDal 50 grasplaat en het volledig geotechnisch MatGeco gamma kan u ontdekken op : www.matgeco.com

www.matgeco.be/nl/home/www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgecowww.entreeding.com/bedrijven/329107/matgeco
TrafiDal 50 werd speciaal ontwikkelt voor zwaar en intensief verkeerTrafiDal 50 werd speciaal ontwikkelt voor zwaar en intensief verkeer
Door zijn licht gewicht is veel gemakkelijker en sneller te plaatsenDoor zijn licht gewicht is veel gemakkelijker en sneller te plaatsen