Wegenbouw.be en ACB Containers sparren opnieuw tijdens Matexpo

Gepubliceerd op 26-08-2021 10:05

Woensdag 8 september gaat Matexpo van start. Ook deze editie neemt Wegenbouw.be deel als standhouder om de mogelijkheden van de Infra App te tonen. U kan Wegenbouw.be vinden op stand D90 (buiten). ACB Containers zorgt voor de opbouw van de beursstand. Vanwege het succes tijdens vorige editie wordt het opnieuw een gezamenlijke beursstand. De containerspecialist is ook een gebruiker van de wegenbouw.be Infra App. Waarmee zij de verschillende containertypes voor infra en (wegen)bouw aanbieden en tonen wanneer deze beschikbaar zijn voor verhuur en aankoop.

foto beursstand Matexpo 2019foto beursstand Matexpo 2019

Kom langs Stand D90 en win een mooie prijs

Registreer jouw gratis Matexpo toegangskaart (code WGB2104), bezoek stand D90 (buiten), geef visitekaartje af (of vul formulier in) en je maakt kans om enkele mooie prijzen te winnen. Volg wegenbouw.be op social media, of schrijf in op de wegenbouw.be nieuwsbrief, want over de prijzen binnenkort meer nieuws!

17 jaar

Wegenbouw.be, hét webportaal voor grondverzet, bestrating, water-, wegenbouw en infra, werd vorig jaar nog volledig vernieuwd en viert dit jaar reeds haar 17e verjaardag. Maar er is meer, wegenbouw.be ontwikkelde in samenwerking met entreeding.com (NL) ook een webapplicatie voor de sector. Sinds Corona is de interesse voor het digitale werken en ook voor de Infra App gevoelig toegenomen.

Deel snel & efficiënt wat je nodig of beschikbaar hebt

Je hebt betongranulaat 0/40 of een rupsgraafmachine incl. machinist nodig of zelf beschikbaar. Win tijd en werk efficiënter door direct vanop de werf jouw aanbod of vraag te plaatsen in de app. Binnen 1 minuut wordt dit gedeeld binnen het netwerk. De app bestrijkt zowat alles wat er in de sector nodig is. Naast producten & grondstoffen, wordt het platform ook gebruikt voor machines, al dan niet met machinist, transport, aanbestedingen, tijdelijk personeel, vrachten en allerhande hulpmiddelen.

Ook binnen jouw eigen vast netwerk

Alleen delen binnen je eigen netwerk: het kan. Doorheen onze applicatie zijn er verschillende filters beschikbaar waardoor, dat wat je vraagt of aanbiedt, alleen zichtbaar is of gedeeld wordt binnen jouw eigen netwerk van collega bedrijven zoals bijv. onder-/hoofdaannemers, leveranciers en verhuurders.

Vrijblijvende demo op Matexpo

Leer de Infra App kennen via een demonstratie op Matexpo. Uiteraard kan u ook voor of na de vakbeurs een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie.

ACB Containers bouwt de beursstand

Naast de ‘beursstandcontainer’ zal ACB Containers ook enkele andere interessante containers tonen op Matexpo. 5’voet & 4’voet containers die veelvuldig gebruikt worden op werven in de bouw of wegenbouwsector.  Kleine containers makkelijk te plaatsen/verplaatsen. Exclusief : de 4’voet container, zeer kleine container in dezelfde robuuste kwaliteit, ideaal voor bv een werf/zekeringkast in te plaatsen. 

Robuust & veilig

Tijdelijke opslag nodig op een werf? Een zeecontainer is zeer robuust en kan veilig afgesloten worden met bijpassende sloten (in optie).  Daarnaast kunnen bijvoorbeeld opslag & kantoorunit gecombineerd worden: ideaal en plaatsbesparend.

Opbouw en afwerking op maat van de (wegen)bouw

Ook inzake opbouw, afwerking of maatwerk heeft ACB Containers diverse oplossingen. Heb je een vrachtwagen met haak-arm systeem? ACB bouwt de slede onder de zeecontainer op maat. Inrichting van containers met stellingen, plaatsen van isolatie, raam of deur… vraag naar de mogelijkheden! Containers overspuiten in jouw bedrijfskleur met uw logo?  Geen probleem, ook hier kan voor gezorgd worden.

Huur of koop

Zowel nieuwe als 2de hands containers zijn steeds voorradig voor verkoop of verhuur. Lengtes van 4’voet tot 45’voet zijn mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Kom langs op Matexpo voor advies of neem nu reeds contact op met ACB Containers voor een afspraak: containers@acbgroup.be of +32-3-546 44 27

Over ACB Containers

ACB Containers is onderdeel van de ACB Group. Gevestigd in de Antwerpse haven, biedt de ACB Group diverse diensten aan. Je kan bij hen naast containerverhuur- en verkoop terecht voor wereldwijd transport, container-wegvervoer, container-opslag en herstelling, douaneformaliteiten en Intra-Europees vervoer. Stel jouw logistieke vraag: ACB heeft waarschijnlijk het antwoord.

Gratis toegangskaart Matexpo & maak kans op een MOOIE PRIJS: registreer hier online https://www.wegenbouw.be/infra-apphttps://www.acbcontainers.be/
Kom Wegenbouw.be & ACB Containers bezoeken op stand D90 op MatexpoKom Wegenbouw.be & ACB Containers bezoeken op stand D90 op Matexpo
gebruikte containers door ACB klaargemaakt voor Colas Belgiumgebruikte containers door ACB klaargemaakt voor Colas Belgium