Twee nieuwe Volvo vrachtwagens voor Transportbedrijf Decotra

Gepubliceerd op 09-08-2021 11:02

Om ook in de toekomst diezelfde kwaliteit te kunnen blijven bieden, investeerde Decotra recent in 2 splinternieuwe, milieuvriendelijke Volvo vrachtwagens.  Voor de aankoop werd opnieuw samengewerkt met vaste partner Automobilia uit Pittem. Het gaat om een Volvo 510 PK Turbo compound 6x4 met voorloopas en een Volvo 460 PK Turbo compound 4 x 2, beide uitgerust met PTO en voorzien van de modernste snufjes en alle luxe rijcomfort voor de chauffeurs. Het Tieltse transportbedrijf, met oprichter Danny De Coninck aan het hoofd, draagt sinds jaar en dag kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel.  

Op één van de nieuwe vrachtwagens werden de bedrijfskleuren, firmanaam en logo van de firma Van Hulle Bouwservice uit Tielt aangebracht, reeds vijf jaar lang vaste klant van Decotra. Chauffeur met de langste staat van dienst Andy staat dagelijks in voor de aanlevering van bouwstoffen en het uitleveren van afgewerkte producten zoals vloertegels, dakpannen, gevelstenen enz…

Jongste chauffeur Brian, al drie jaar werkzaam bij Decotra, kreeg het voorrecht achter het stuur van de tweede nieuwe aanwinst te mogen plaatsnemen. Hij is zowat de allround chauffeur van Decotra en voert transporten uit voor verschillende bedrijven en met diverse trailers.

Zo verzorgen Brian en zijn collega’s met de regelmaat van de klok transporten van kalksteen, zand, devo-blokken en betonnen keerwanden in L-profielen voor de firma Trans-Beton, al jarenlang vaste klant, met hoofdzetel te Wingene en betoncentrales in Lokeren, Roeselare en Gent.

Drie vaste vrachtwagens - soms zelfs nog extra chauffeurs - vervoeren dagelijks voor Dubaere Group betonnetten op de platte trailer en rollen geribde draad op de huiftrailer, zowel in België als buiten de landsgrenzen. Op de vrachtwagens die voor Trans-Beton en Dubaere Group rijden, prijkt trouwens eveneens het logo van deze bedrijven. Dit is een extra dienst die Decotra aanbiedt aan zijn trouwe klanten.

Daarnaast maken nog een aantal grondwerkbedrijven gebruik van de kiptrailer voor hun transporten. Het zeer gediversifieerd wagenpark van Decotra is in staat om op elke vraag naar transport een passend antwoord te bieden, maar het bedrijf heeft inmiddels bewezen in het bijzonder op de vervoersnoden van de bouwsector te kunnen inspelen.

(bron: Decotra)

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/988263/decotrahttp://www.decotra.eu/