Nu de voorbereidende grondwerken zijn uitgevoerd, kijkt Alfa Systems uit naar zijn verhuis

Gepubliceerd op 01-07-2021 11:50

Op de voormalige locatie van ATAB is Alfa Systems, bekend van de SNaf SNaf veegborstels, zijn nieuwe locatie aan het optrekken. Door de uitbreiding van het magazijn heeft Beny Van Laeken gekozen om de bestaande betonvloer en fundering te vervangen. Aannemer Urbain Heyrman heeft deze werken afgelopen maanden voor zijn rekening gehouden. Zo kon hij ook profiteren om de kracht van zijn nieuwe SNaf SNaf eens succesvol uit te testen.

Nu is het wachten op Mahieu Construct om de vernieuwde gebouwen op te trekken. Deze zouden klaar moeten zijn tegen oktober, zodat Alfa Systems kan verhuizen. De huidige locatie zal dan verhuurd worden.

De voorbereiding nam extra tijd om een gebouw te ontwerpen dat 30 jaar voorsprong heeft qua isolatie, energieverbruik en stevigheid.

Beny Van Laeken: "Op de nieuwe site investeren we in alle moderne technieken om deze BEN te maken. Maar we zullen ook de beschikking hebben over een grote buitenoppervlakte van 1.000 m2, die zal ingericht worden als testsite. Zo kan de SNaf SNaf verder ontwikkeld worden en kunnen we ook testdagen bij ons organiseren"

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstelhttps://www.snelveegborstel.be/
Snaf Snaf - Alfa Systems investeert in nieuwe gebouwenSnaf Snaf - Alfa Systems investeert in nieuwe gebouwen
opkuisen rijbaan met Snaf Snaf snelveegborstelopkuisen rijbaan met Snaf Snaf snelveegborstel