Van Hulle Bouwservice en Decotra: een duurzame samenwerking

Gepubliceerd op 01-07-2021 11:38

Transportbedrijf Decotra uit Tielt, in 2003 uit de grond gestampt door eigenaar Danny De Coninck, kende de laatste jaren een spectaculaire groei. Van één enkele vrachtwagen groeide de vloot in de loop der jaren aan tot inmiddels tien. Eén van de trouwste klanten van Decotra is Van Hulle Bouwservice uit Tielt. Van Hulle startte in 1944 als bouwmaterialenhandel en is inmiddels uitgegroeid tot een totaalpartner voor alles wat bouw aanbelangt, of zoals hun leuze luidt:  “Van Zand tot Afwerking”.

nieuwe Volvo trekker van Decotranieuwe Volvo trekker van Decotra

Dit rasechte familiebedrijf doet graag een beroep op de diensten van Decotra voor de aanvoer van bouwstoffen en het uitleveren van gevelstenen, dakpannen, vloertegels,… zowel naar particuliere werven als naar kleine of grote bedrijven. Andy Verhaeghe is de chauffeur met de langste staat van dienst bij Decotra, elf jaar om precies te zijn. Reeds vijf jaar verzorgt hij dagelijks transporten voor Van Hulle Bouwservice uit Tielt, en dit tot hun grote tevredenheid.

Nieuwe Volvo vrachtwagen

Omdat Decotra het streven naar kwaliteit hoog in het vaandel draagt, investeerde het bedrijf recent nog in een splinternieuwe, energiezuinige Volvo trekker met voorloopas, voorzien van alle modernste snufjes en veiligheidsvoorzieningen. Veiligheid, milieubewustzijn en het nodige comfort voor de chauffeur zijn immers voor Decotra geen loze woorden. “Dit is trouwens al onze tweede vrachtwagen met de bedrijfskleuren, firmanaam en logo van de firma Van Hulle” verklaart Danny met terechte fierheid. “Dit beschouwen wij echt als een blijk van vertrouwen van onze klant”. Voor dit paradepaardje werd opnieuw gekozen voor de vaste Volvo-partner Automobilia uit Pittem.

(bron: Decotra)

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/988263/decotrahttp://www.decotra.eu/https://vanhullebouw.be/
Decotra investeerde recent nog in een splinternieuwe, energiezuinige Volvo trekkerDecotra investeerde recent nog in een splinternieuwe, energiezuinige Volvo trekker