Errata en aanvullingen Standaardbestek 250 gepubliceerd & toegelicht tijdens ontbijtsessie Matexpo

Gepubliceerd op 28-06-2021 11:52

De afdeling Wegenbouwkunde van het Agentschap Wegen en Verkeer heeft deze maand ‘Errata en aanvullingen’ gepubliceerd bij het het Standaardbestek 250 voor de wegenbouw. VlaWeBo organiseert tijdens Matexpo, op de Dag van de Wegenbouw (9 september), een ontbijtsessie waar de Errata en aanvullingen zullen toegelicht worden.

In 2019 werd versie 4.1 van dit Standaardbestek 250 voor de wegenbouw (SB250) gepubliceerd. Op 1 juni heeft de stuurgroep van het SB250 de ‘Errata en aanvullingen bij deze versie 4.1’ goedgekeurd. Deze errata worden enkel digitaal gepubliceerd en kunnen in PDF-formaat gedownload worden van de website van het Agentschap Wegen en Verkeer. Naast de eigenlijke errata en aanvullingen werd ook een geconsolideerde versie van elk hoofdstuk opgemaakt, waarin de verbeterde en aangevulde bepalingen aangegeven worden op een grijze achtergrond.

Meer info:

https://wegenenverkeer.be/zakelijk/documenten/standaardbestekhttps://www.matexpo.com/nl/evenementen/vlawebo-errata-en-aanvullingen-standaardbestek-250-versie-41