Met renovatie site Ceva Logistics realiseert Hoogmartens reeds 4e project voor Goodman

Gepubliceerd op 25-06-2021 11:39

Hoogmartens Wegenbouw kon de voorbije jaren een succesvolle samenwerking opbouwen met Goodman. Zo namen zij recent de site in Willebroek mee onder handen. Deze was toe aan een grondige renovatie (asfaltering & omgevingswerken) om te kunnen beantwoorden aan de duurzaamheidseisen die Goodman stelt aan haar portfolio van toekomstbestendig vastgoed.

Collega Tom Cillen, projectleider van de werken, zegt trots te zijn op de samenwerking met Goodman: “De onderneming stelt  hoge eisen  maar denkt volledig in functie van haar klanten, in dit geval Ceva Logistics. Het is altijd prettig om met zo’n professioneel en correct bedrijf samen te werken. We hebben op de site het asfalt vernieuwd over een oppervlakte van ongeveer 7.000 m². Verder heeft de firma Nijs voor ons een volledig nieuwe belijning aangebracht en heeft Hoogmartens op twee plaatsen de riolering hersteld. Vrijwel alle werken  werden uitgevoerd buiten de piekuren op de site, zodat de bedrijfsvoering van Ceva Logistics op geen enkel moment hinder ondervond van de werkzaamheden. Maar wat deze opdracht bijzonder maakte, waren de omgevingswerken zoals het aanleggen van een tuin met een plaats voor bijenkasten, een lunchplek en een bloemenweide.”

De juiste filosofie inzake wegenbouw

Karl Dockx is Asset Manager bij Goodman en in die hoedanigheid de opdrachtgever voor de uitgevoerde werken. Hij toont zich bijzonder tevreden over de samenwerking met Hoogmartens. Karl Dockx: “Omdat wij heel wat bedrijfsterreinen beheren met veel asfaltwegen, ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare partner. Intussen hebben wij met Hoogmartens reeds een viertal projecten succesvol uitgevoerd en waren wij bijzonder tevreden over de manier van samenwerken, het respecteren van timings en bovenal de kwaliteit van het geleverde werk. Hoogmartens’ bedrijfsfilosofie wordt door alle medewerkers uitgedragen waardoor het kan tegemoet komen aan hoge kwaliteitseisen inzake  het aanleggen en onderhouden van kwalitatief hoogstaande wegen. Hoogmartens is echter meer dan een asfaltbedrijf. Het legt zich eveneens toe op omgevingsaanleg, wat op onze site in Willebroek een groot pluspunt was.”

Inzetten op duurzaamheid

Goodman zet bij de inrichting van bedrijfsterreinen volop in op duurzaamheid en biodiversiteit. In samenspraak met de klant wordt ook gekeken naar mogelijkheden om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

Karl Dockx: “Op het bedrijfsterrein van onze klant Ceva Logistics hebben wij aan Hoogmartens gevraagd om de groenaanleg rond het bedrijfsgebouw ook onder handen te nemen. We hadden al eerder bijenkasten geplaatst en omdat de bijen voedsel nodig hebben, werd een zone waar initieel kleine boompjes stonden omgevormd tot een bloemenweide. In overleg met Ceva hebben we daarenboven  een aparte plek aangelegd waar de medewerkers kunnen lunchen in een aangename omgeving. Het is gewoon heel fijn om ’s middags in open lucht en op een aangename plek te kunnen verpozen. Hoogmartens is daar ruimschoots in geslaagd, maar het spreekt voor zich dat zo’n resultaat enkel mogelijk is als de aannemer, de opdrachtgever én de klant zich samen achter een dergelijk initiatief scharen.”

Ceva Logistics is zeer tevreden over de nieuwe buiteninfrastructuur. Aziz Sefiani, verantwoordelijke Maintenance bij Ceva: “We beschikken nu over een aangename sociale ruimte in open lucht, waar onze medewerkers bij mooi weer rustig en veilig kunnen lunchen. Dat deden we voor de werken ook , maar  de beschikbare ruimte  daarvoor was  beperkt en bovendien vrij dicht bij auto’s en vrachtwagens gelegen. Nu  beschikken we over acht picknicktafels, op een aangename en veilig afgeschermde plek. De reacties van onze medewerkers zijn zeer positief.”

https://www.hoogmartens.be/https://be.goodman.com/https://www.cevalogistics.com/
Hoogmartens is meer dan een asfaltbedrijfHoogmartens is meer dan een asfaltbedrijf