Nieuwe mobiele puinbreker McCloskey I54RV3 levert zeer hoge capaciteiten met lage onderhoudskosten

Gepubliceerd op 03-05-2021 11:12

De mobiele puinbreker van McCloskey International I54R V3 is de recentste versie is speciaal gebouwd om bij het mobiel breken in de zwaarste recyclage omstandigheden continu en optimaal te presteren. Ondanks de ruime afmetingen van de machine en een standaard gewicht van ongeveer 68.000 kg is deze toch, zonder demontage van componenten, gemakkelijk transporteerbaar over de weg, en dankzij de hydraulische vouwcomponenten binnen 30 minuten na aankomst op de werf operationeel opgesteld. 

bron afbeelding: Naessens Hydraulicsbron afbeelding: Naessens Hydraulics

De grote voordelen waarmee de machine zich onderscheid met andere gelijkaardige mobiele brekers is de hoge betrouwbaarheid en de eenvoudige bediening en onderhoud van de machine. De machine is in standaarduitvoering uitgerust met een dubbeldek nazeef met gesloten circuit voor het produceren van uniforme eindproducten op de werf. 

De aandrijfmotor van 510 Hp drijft rechtstreeks de rotor van de breekkamer aan via een oliegekoelde smart koppeling.  Door deze maximale energieoverdracht is het brandverbruik laag en is de breekkamer beveiligd tegen overlast of extreme impact ten gevolge van onbreekbare stukken. 

Alle componenten, welke in contact komen met het te verwerken materiaal, zijn uitgerust met Hardox slijtvaste beplating om te beschermen tegen hoog abrasieve materialen. Het doorstroompad van opgavebunker tot afvoerband wordt steeds breder zodat obstructies en stilstand tot een minimum worden herleid.

Een zware dubbelpolige overbandmagneet, welke hydraulisch is opgesteld, zorgt voor de maximale extractie van metalen uit de productstroom. De lange dubbeldek voorzeef, welke is overgedimensioneerd, en de schutgoot onder de brekeruitval worden aangedreven door een dubbelas schommelaandrijving voor agressieve afvoer en om aankleving en vastlopen van natte materialen te voorkomen. Om diezelfde reden zijn ook de doorstroomtrechters tussen de verschillende componenten speciaal ontworpen met verticale zijwanden welke uitgevoerd zijn met anti kleef beplating. 

Ondanks de vrij complete standaardversie van de McCloskey I54RV3, kan de importeur Naessens Hydraulics meerdere functionaliteiten ontwerpen en opbouwen om aan specifieke wensen van de klanten te voldoen. Om stilstand van de mobiele breker tot een minimum te beperken wordt er een grote voorraad aan onderhoudsdelen en wisselstukken door Naessens Hudraulics op voorraad gehouden.

Voor meer info: contacteer info@naessens-hydraulics.be

https://naessenshydraulics.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/284799/naessens-hydraulics
Nieuwe mobiele puinbreker McCloskey I54RV3 levert zeer hoge capaciteiten met lage onderhoudskostenNieuwe mobiele puinbreker McCloskey I54RV3 levert zeer hoge capaciteiten met lage onderhoudskosten