Zabo aan het werk op E411 Wanlin

Gepubliceerd op 03-05-2021 10:53

Begin maart startte Zabo, in opdracht van Willemen Infra, met het inzagen van bijna 7 kilometer doorgaand gewapende betonverharding, een klus die in een week tijd werd geklaard. Na uitbraak van de beton boorde de firma uit Marke met behulp van hun automatische boorrobot met diamantboren een 8000-tal gaten voor de ankerstaven die moeten geplaatst worden alvorens de nieuwe beton werd gestort.

bron afbeeldingen: Zabobron afbeeldingen: Zabo

Zaag-en boorfirma Zabo is op de werf E411 tussen Wanlin en Sainte-Anne een betrouwbare partner van hoofdaannemer Willemen Infra voor een groot pakket uit te voeren zaag, boor-en voegwerken. Op dit moment staat Zabo in voor het inzagen van de bijna 7 km langse buigingsvoeg in de verse beton. Daarna worden de voegkamers gefreesd in de in totaal bijna 14 km lange buigings-en constructievoeg, om uiteindelijk deze voegen op te kitten met warme bitume.

Ondertussen zal Zabo ook nog enkele duizenden gaten voor stekwapening boren ter hoogte van de middenberm.

(bron: Zabo)

https://www.zabo.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/244770/aannemingen-betonboringen-zabo
Zaag-en boorfirma Zabo aan het werk op de werf E411 tussen Wanlin en Sainte-Anne Zaag-en boorfirma Zabo aan het werk op de werf E411 tussen Wanlin en Sainte-Anne