Nieuw bij Euro Rent: Infra Hoogwerker

Gepubliceerd op 27-04-2021 17:08

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar specifieke hoogwerkers van klanten uit de grond-, wegen- en waterbouw heeft Euro Rent een nieuwe hoogwerker aan haar verhuurvloot toegevoegd: een speciale Infra hoogwerker op gesloten bestelwagen.

 Infra hoogwerker Infra hoogwerker

De Infra hoogwerker is specifiek ontworpen voor infra werkzaamheden, zoals onderhoud en reparatie aan de openbare straatverlichting en verkeersborden, schoonmaakwerkzaamheden aan viaducten ... . De basis van de hoogwerker is een bestelwagen, waardoor je het materiaal mag vervoeren met een rijbewijs B. Dat scheelt niet alleen in transportkosten, maar verhoogt ook de efficiëntie doordat je op één dag gemakkelijk op meerdere locaties aan de slag kan. De bestelwagen heeft genoeg laadvermogen om gereedschappen en materialen weers- en diefstalbestendig mee te nemen. De kooi en de mast zijn geïsoleerd tegen een wisselspanning van 1.000 Volt.

Voor meer info en de technische specificaties, kan u hier terecht.

Voordelige tarieven

Voor de Infra hoogwerker hanteert Euro Rent aantrekkelijke kortingen voor langere huurperiodes. Advies nodig over de juiste hoogwerker voor jouw werkzaamheden? De specialisten van Euro Rent helpen jou graag verder.

https://www.eurorent.behttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuurhttps://www.wegenbouw.be/aanbod/machines/verticaal-transport/gekentekende-hoogwerker/93032708/
speciale Infra hoogwerker op gesloten bestelwagen, nieuw bij Euro Rentspeciale Infra hoogwerker op gesloten bestelwagen, nieuw bij Euro Rent