Veelzijdigheid troef bij de Arjes Impactor 250

Gepubliceerd op 01-03-2021 11:52

De combinatie van een rupsonderstel met een haaksysteem maakt dat de Arjes Impactor 250 mobiele schredder zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen is van de ene werf naar de andere. De Impaktor 250 van Arjes is de meest universele mobiele shredder op de markt. Voor deze machine zijn er twee types rotoren beschikbaar. Deze kunnen worden gewisseld via een snelwissel systeem in minder dan 1 uur tijd. Daardoor is het mogelijk de machine in een zeer ruim toepassing gebied in te zetten. 

bron afbeelding: Naessens Hydraulicsbron afbeelding: Naessens Hydraulics

De machine met de impactrotor wordt ingezet voor het breken van beton, mengpuin, asfalt, gewapende betonvloer, betongewelven, betonpalen en spoorliggers, glas, licht shroot, aluminium, sandwishpanelen, etc..  De snijrotor wordt ingezet voor afvalhout, groenafval, compost, restafval, plastiek , folien, autobanden, papier en karton.

Door het hydraulisch aandrijfsysteem met overlastbeveiliging is het mogelijk de meest moeilijke materialen te behandelen. Onder de rotor is een zeefrooster voorzien welke in gesloten of open toestand kan worden omgeschakeld. Dit laat toe om verschillende eindproducten te kunnen produceren. 

De Impaktor met een gewicht van ca 13 ton is uiterst mobiel op de werf dankzij het rupsonderstel en tevens kan deze ook worden getransporteerd met een containerhaaksysteem op de vrachtwagen. Dankzij de veelzijdige inzetbaarheid en diverse mogelijkheden is de Impaktor 250 een interessante investering voor ieder recycling en verhuur bedrijf volgens Naessens Hydraulics, importeur in de Benelux van deze machine.

(bron: Naessens Hydraulics)

https://naessenshydraulics.be/shredders/arjes-impaktor-250/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/284799/te-koop-item/28294348/naessens-hydraulics/arjes-impaktor-2
Arjes Impactor 250Arjes Impactor 250