Euro Rent houdt uw werfzone draaiende

Gepubliceerd op 02-02-2021 11:33

Voor een tijdelijke stroomvoorziening in jouw werkzone heeft Euro Rent een zeer uitgebreid programma van producten in haar verhuurgamma. Zo vind je hier onder andere aggregaten, verdeelkasten en (kracht)stroomkabels. Onlangs heeft Euro Rent haar gamma aggregaten volledig vernieuwd en is men overgeschakeld naar Himoinsa stroomgroepen.

Robuuste machines ontworpen voor blootstelling aan extreme omgevingsomstandigheden. Elk toestel is uitgerust met de Himoinsa Fleet Manager applicatie welke het mogelijk maakt om proactief de locatie en toestand van de generator te volgen. Zo ontvang je storingsmeldingen op je tablet, smartphone of PC, kan het brandstofniveau gecontroleerd worden of de machine stil gelegd worden - zelfs op afgelegen locaties. Hierdoor is een optimale beheersing van de stroomgroep mogelijk en bespaar je tijd én kosten.

Naast stroomvoorziening, is Euro Rent ook jouw partner voor diverse soorten werfverlichting, walsen, dumpers, verreikers, borstelmachines … Met meer dan 40.000 machines direct beschikbaar ben je zeker van dé juiste machine voor jouw werkzone.

Meer info op www.eurorent.be

https://www.eurorent.behttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuur