Verhuur rijplaten en draglineschotten nu ook vanuit Meerhout

Gepubliceerd op 01-02-2021 11:11

Schrauwen Fourage, verhuurder van rijplaten en draglineschotten, opent een extra vestiging in Meerhout (BE). Vanuit deze nieuwe locatie zal het familiebedrijf nog vlotter klanten in de Kempen kunnen bedienen.

'We merkten dat er steeds meer vraag was naar onze rijplaten en schotten vanuit Limburg, Vlaams Brabant en zelfs Luik', vertelt zaakvoerder Gert Schrauwen. "IJzersterke service is ons motto en daarom breiden we uit met een extra vestiging in Meerhout. We vonden een goed pand aan de Nijverheidsweg en sinds een dikke maand hebben we een deel van onze stock naar industrieterrein Hezemeer verhuisd. Op de grens tussen Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant is Meerhout een ideale uitvalsbasis, vlakbij E313 afrit Geel-Oost", aldus Gert. 

Klanten uit de streek kunnen telefonisch een afspraak maken voor afhalen of en terugbrengen van rijplaten in Meerhout. Uiteraard blijven klanten welkom in het  moederbedrijf in Loenhout, in het noorden van provincie Antwerpen. Het kuisen van de platen en walsen gebeurt nog steeds in Loenhout.  

Het familiebedrijf kocht in 2007 zijn eerste stalen rijplaten. In de dik 10 jaar tijd is het assortiment stelselmatig uitgebreid met rijplaten en draglineschotten in verschillende formaten en diktes en zelfs kunststof rijplaten. Zo maken we ieder terrein en zelfs de natste ondergrond berijdbaar. Ons klantenbestand breidde zo uit naar grote namen in de wegenbouw of infrastructuurwerken. Maar ook particulieren blijven welkom. "Bouwers, landbouwers, gemeentes of verenigingen doen regelmatig beroep op onze services" vertelt Gert. 

Of het geen risico is om in volle coronatijden een nieuwe vestiging te openen?  "Neen", antwoordt Gert beslist. "De evenementensector ligt nu natuurlijk even stil. Dus festivals zijn tijdelijk weggevallen als klanten. Maar de vraag in de bouw- en infrastructuursector blijft groeien. Dus daar kunnen we onze Limburgse klanten nu nog beter van dienst zijn."

Schrauwen Fourage

locatie Loenhout: Vorssingersweg 8 

locatie Meerhout: Nijverheidsweg 2

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte? Bel Gert: 0475 58 96 01.

www.schrauwenfourage.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/704600/schrauwen-fourage