Decotra Tielt investeert in 4 nieuwe kippers

Gepubliceerd op 08-01-2021 09:55

Door de stijgende vraag naar grondstoffen heeft Decotra uit Tielt vorig jaar geïnvesteerd in 4 nieuwe kippers. De keuze viel daarbij op de firma Stas uit Waregem. De kippers van Stas zijn, ondanks hun licht gewicht, oersterk. Deze twee troeven maken dat deze kippers heel rendabel zijn om dit werk uit te voeren. De transportfirma kan ze tevens inzetten bij afbraakwerken en grondverzet. Sinds de oprichting in 2003 door Danny De Coninck heeft “Decotra Tielt“ een hele evolutie doorgemaakt.

Wat begon met 1 trekker in het zeecontainertransport, mondt nu, 18 jaar later uit in een transportfirma met 10 trekkers en 2 vaste onderaannemers. Deze groei is voor een deel te danken aan de expansie van Trans-Beton. Met vestigingen in Wingene, Lokeren, Roeselare en Gent kan een groot deel van de trekkers daar ingezet worden. Dit zowel voor het vervoeren van stortklaar beton als het aanleveren van grondstoffen.

Naast de nieuwe kippers, investeerde Decotra Tielt vorig jaar ook nog in 4 nieuwe plateau wagens. Dit voor het vervoeren van betonnetten en staal op rol voor Metaalhandel Dubaere, met vestigingen in Aalter en Meulebeke .

Daarnaast is de transportfirma ook nog in het bezit van verschillende huifwagens die voor diverse transporten kunnen ingezet worden.

Kortom, Decotra Tielt is een echte duizendpoot in transport, met de nadruk op diverse transport voor de bouwsector. Dit met kippers voor grondwerken en grondstoffen, plateauwagens voor het vervoer van onder andere betonnetten, staal op rol, geprefabriceerd beton, stenen, pannen, en meer.

http://www.decotra.eu/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/988263/decotra
4 nieuwe Stas kippers voor Decotra uit Tielt4 nieuwe Stas kippers voor Decotra uit Tielt
Decotra Tielt, uw partner in transport, met het tikkeltje meerDecotra Tielt, uw partner in transport, met het tikkeltje meer