Twin Trading bouwt eigen merk zeefmachines: Greensizer

Gepubliceerd op 07-01-2021 18:00

Twin Trading uit Adegem (BE) staat voor korte communicatielijnen, snelle manier van handelen, analyse van de klantbehoeften, en vooral bereikbaar, ten alle tijden. Zaakvoerder Bart Hebbrecht deed in het verleden ervaring op door verkoop van zeefmachines brekers, chippers, … maar toen éénmaal het kaf van het koren gescheiden was, werd het qua zeefmachines tijd om een eigen machine te ontwikkelen.

GREENSIZER RS30GREENSIZER RS30

Na een ontwikkelingsperiode van tekenen, corrigeren, hertekenen, herberekenen, werd de Greensizer RS30 het uiteindelijk eerste resultaat. Kort daarna werd een eerste volledige installatie verkocht aan Ghent Aggregates. Deze leverancier van siergrind, siersplit, technische mineralen en steenslag, zet de installatie in voor het afzeven van aggregaten naar 3 fracties.

De GREENSIZER RS30 zeefbox heeft een zeefdecklengte van 2,82 m en een zeefdeckbreedte van 1,2m, en is enkel maar verkrijgbaar als dubbeldecks zeefbox. Standaard is de aandrijving elektrisch, maar uiteraard kan de machine uitgerust worden met een diesel-motor volgens de vooropgestelde uitstootnormen.

Het hart van deze volledige installatie, inclusief op en afvoerbanden en stortbunker van 4m3, is dus de dubbeldecks GREENSIZER RS30 zeefmachine, en werd zo geconstrueerd dat men de zeefnetten met een snelwisselsysteem kan wisselen.

Tevens werd de machine standaard uitgerust met 2 zware onbalansmotoren en voorzien van OWC veerelementen. Alles in versie HD (heavy duty).

Daar waar veel constructeurs kiezen voor lichter constructiestaal werd er door Bart Hebbrecht resoluut gekozen voor een zwaardere uitvoering, en werd er aldus gefocust op een ‘long-lasting’ zeefmachine die zijn gelijke niet kent.
Deze eerste versie is een statische versie. Een versie op containerchassis zal binnenkort ook gelanceerd worden, alsook een semi-mobiele versie en tevens een versie op rupsen.

Ook in 2021 zal er onder de naam Greensizer een trommelzeef gelanceerd worden, als eerste een statische, en daarna een mobiele versie.

Twin Trading garandeert u een kwalitatieve hoogstaande zeefmachine die ook nog betaalbaar is, én geconstrueerd in België.

Als standhouder op MATEXPO 2021 zal e.e.a. tentoon gesteld worden. De website www.greensizer.com is ondertussen gelanceerd, en zal verder aangevuld worden met nieuwe machines, maar zoals Bart Hebbrecht aanhaalt: "we doen niks overhaast, alles gebeurt in
overleg met de klant zodat dit de perfecte gewenste oplossing is die de klant wenst."

Alle verdere informatie rechtstreeks via Bart Hebbrecht, +32497131415, info@greensizer.com of info@twintrading.be

https://greensizer.com/https://twintrading.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/947630/twin-trading
de eerste volledige installatie aan het werk bij Ghent Aggregates de eerste volledige installatie aan het werk bij Ghent Aggregates
de machine standaard uitgerust met 2 zware onbalansmotoren en voorzien van OWC veerelementende machine standaard uitgerust met 2 zware onbalansmotoren en voorzien van OWC veerelementen