SOLOC Belgium wordt TAROS

Gepubliceerd op 02-11-2020 08:35

De firma Soloc Belgium (voorheen Freestechniek) uit Moeskroen werd recent overgenomen en kreeg een nieuwe huisstijl aangemeten onder de naam TAROS. Ook het ruime machinepark werd voorzien van het nieuwe logo. TAROS (Tanghe Road Services) is niet alleen gespecialiseerd in de gebruikelijke freeswerken. Binnen de wegenbouw- en asfaltprojecten kunnen zij sinds kort een ruimer dienstenaanbod aanbieden. Het bestaande machinepark werd in dat opzicht vernieuwd en uitgebreid zodat naast de freeswerken ook veegwerken, hogedruk wegdekreinigingen en sproeien van kalkmelk in het programma werd opgenomen. Dit alles werd recent ook in de verf gezet tijdens de nieuwe vakbeurs Techni-Mat te Kortrijk.

bron foto: Tarosbron foto: Taros

Performant machinepark

Voor specifieke freesopdrachten voorziet TAROS de meest efficiënte machines. Er wordt continu geïnvesteerd in moderne en innovatieve machines om de juiste kwaliteit en service te bieden aan marktconforme tarieven. Het machinepark omvat freesmachines van het type W100CFi, W120CFi, W150CFi, W210, W210XP en als laatste aanwinsten de BM 500 en W210Fi met een trommelbreedte van 2.20m.

Extra services

Naast freeswerken kan TAROS ook uw partner zijn voor diverse borstelwerken en hogedruk wegdekreinigingen voor openbare wegen, parkings en bedrijventerreinen.  Hiervoor werd recent de Brock VS9 in ontvangst genomen. Deze borstelwagen kan afzonderlijk worden ingehuurd of samen met de freeswerken in een pakket aangeboden worden.

Het TAROS team staat meer dan ooit paraat de beste service te verlenen.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/867424/taroshttps://www.taros.be/
Wirtgen freesmachine W 150 CFi met de nieuwe huisstijlWirtgen freesmachine W 150 CFi met de nieuwe huisstijl
TAROS op de nieuwe vakbeurs Techni-MatTAROS op de nieuwe vakbeurs Techni-Mat