Alles begon met een verkeerskegel

Gepubliceerd op 30-10-2020 08:35

Alkobel is ontstaan in 1998 met als hoofdproduct verkeerskegels. Vele jaren later zijn deze nog steeds een topproduct, in het bijzonder, kegels in soepele pvc. Ze staan bekend als een zeer stevige kegel die ook voorzien kan worden van reflectie door middel van glasparel en beschikbaar is in verschillende hoogtes. Dit type kegel is doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de favoriete kegels bij wegmarkeerders en klanten doorheen heel Europa. Momenteel exporteert Alkobel de soepele pvc kegel naar meer dan 20 landen!

Nog steeds groeit de populariteit van de Alkobel-kegel in Europa. Ieder jaar komen er enkele landen bij die zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de kegel en de service van Alkobel. Van het koude Scandinavië tot het warme Zuiden, deze kegels bevorderden overal de veiligheid!

Ondertussen is Alkobel, gevestigd nabij Antwerpen (Zwijndrecht - BE), uitgegroeid tot een voorname groothandel in Europa voor veiligheid, weg- & werfsignalisatie en parkinginrichting, met ruim 6500 producten in haar assortiment.

http://www.alkobel.be/nl/productenhttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/828061/alkobel-nvhttps://www.entreeding.com/bedrijven/828061/alkobel
verkeerskegels met reflectie door middel van glasparel en beschikbaar in verschillende hoogtesverkeerskegels met reflectie door middel van glasparel en beschikbaar in verschillende hoogtes