Registratie van taken op de werf met Microsoft PowerApps

Gepubliceerd op 29-10-2020 09:48

In het kader van het "Digi-Barometer voor de Wegenbouw project" organiseert Astena, in samenwerking met het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw, een online live event op donderdag 19 november van 11u30 tot 12u15. Astena vertelt dan wat gebruiksvriendelijke, moderne apps zoals Microsoft Power Apps voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Uit een poll tijdens een live event van Astena met een gemengde groep van aannemers- en installatiebedrijven van diverse omvang rond de vraag ‘Plant u het dagelijks gebruik van apps in uw organisatie?’ kwam naar voren dat ook kleine(re) bedrijven interesse tonen voor apps terwijl op vlak van innovatie anders meestal grote(re) bedrijven de leiding hebben.

Ken jij de talrijke mogelijkheden die apps bieden voor jouw mobiele medewerkers om hun  job efficiënter in te vullen? Ze helpen inderdaad om: * tijd te besparen ; *samen te werken met medewerkers én klanten ; * de juiste gegevens snel én foutloos uit te wisselen.

Deelnemen aan de online workshop?

Deelnemen is gratis. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, zodat zij jou de dag vooraf een link kunnen mailen om er online bij te zijn.

Meer info en inschrijven:

https://brrc.be/nl/innovatie/innovatie-overzicht/digital-workshop-19-november-2020https://www.wegenbouw.be/bedrijven/688225/astenahttps://www.wegenbouw.be/nieuws/8024/eerste-analyseraport-digi-barometer-voor-de-wegenbouw