Nieuwe grasdallen voor zwaar verkeer in gamma van Deschacht

Gepubliceerd op 26-10-2020 11:10

De Trudidal Heavy-grasdallen van het Belgische bedrijf Trudiplas zijn nieuw in het assortiment van Deschacht. Die waterdoorlatende verharding is geschikt voor parkings, toegangswegen en bermen waar zwaar verkeer over komt. Grond- en wegenwerker Stany Ockerman ging al met de nieuwe grasdallen aan de slag in Kanegem.

Grasdallen Trudidal HeavyGrasdallen Trudidal Heavy

Voor zwaar verkeer maar toch licht in gewicht

Zaakvoerder Stany Ockerman: "Rond een woning in Kanegem hebben we ruim 2000 m2 oude kasseien aangelegd. Een deel van het terrein is ook een doorgang voor tractoren. Dus gingen we voor dit project op zoek naar stevige grasdallen die het regenwater snel in de grond laten zakken. Omdat we vooral voor particulieren werken en daarom zelden grasdallen nodig hebben, polste ik bij Francis Van Coppenolle van Deschacht in Tielt. Hij deed alle mogelijkheden meteen uit de doeken. En zo kwam ik bij de Trudidal Heavy-grasdallen terecht. Dat bleek een heel goeie keuze. Gerecycleerd polyethyleen is bijzonder sterk en tegelijk licht in gewicht – een plezier om mee te werken. Je plaatst ze gemakkelijk een hele dag door."

Stany Ockerman is al 35 jaar specialist in grondwerken en de aanleg van wegen, parkings en opritten in asfalt. Sinds 10 jaar zit zijn zoon mee in het bedrijf. Met een team van 4 arbeiders en een arsenaal aan eigen kranen, vrachtwagens en een asfaltmachine doen ze een 80-tal projecten per jaar.

 

Info Grasdallen 'Trudidal Heavy':

100% gerecycleerd polyethyleen

Geschikt voor zware voertuigen

Openingen met een diameter van 120 mm

Geribbeld aan de bovenkant voor een betere stabiliteit

Verkrijgbaar in alle Deschacht-vestigingen of via shop.deschacht.eu

shop.deschacht.eu
Trudidal Heavy-grasdallen werden geplaatst op werf te KanegemTrudidal Heavy-grasdallen werden geplaatst op werf te Kanegem