Copro lanceert MYCOPRO

Gepubliceerd op 23-10-2020 12:08

MYCOPRO is het nieuwe digitale portaal van Copro en een uitbreiding van het bestaande COPRO Extranet. In dit nieuwe portaal worden alle digitale applicaties gebundeld. Zo kunnen de producenten makkelijk al hun certificatiegegevens terugvinden en hun certificatiedossiers.

bron afbeelding: COPRObron afbeelding: COPRO

Binnen COPRO werden de afgelopen jaren verschillende digitale toepassingen ontwikkeld waaronder het COPRO EXTRANET en NUMBERS. Deze digitale toepassingen maken het mogelijk voor de gebruikers om op een snelle en efficiënte manier technische documenten te beheren en informatie door te geven voor de inspecties en keuringen die COPRO uitvoert.

Het COPRO EXTRANET is een interactief platform waar alle technische fiches van door COPRO gecertificeerde producten kunnen teruggevonden worden. Deze technische fiches werden eerst door de certificaathouder (producent of leverancier) ingegeven via een specifieke login en daarna door COPRO nagekeken en gevalideerd.  Op het publiek gedeelte van het COPRO EXTRANET (zonder login) kan de bouwheer zo de technische fiches opzoeken en de geldigheid raadplegen.

De toepassing NUMBERS dient voor het uitwisselen van gegevens tussen certificaathouders en COPRO. Momenteel wordt deze toepassing gebruikt voor het doorgeven van aangiftes van productie, levering, aanvaarding of voorraad.

Deze verschillende toepassingen zijn nu allemaal toegankelijk via eenzelfde overzichtelijke dashboard MyCOPRO.

(bron: copro.eu)

Meer info:

https://www.copro.eu/nl/mycopro