Mooie samenwerking tussen ACB Containers en Colas Belgium

Gepubliceerd op 30-09-2020 10:00

Voor de vernieuwing en uitbreiding van de vloot van haar werfcontainers is Colas Belgium een samenwerking aangegaan met ACB Containers uit Antwerpen. Voor dit specifieke project is geopteerd om recente 2de hands containers te herspuiten en te bestickeren met het gekende Colas logo. De eerste bestelling van 6 stuks (20 ft) is voorzien voor de Colas Sud Ouest afdeling van de groep. ACB Containers ontzorgt volledig. Het neemt de verkoop, de herspuiting in robuste 2 komponenten verf, de branding van het logo tot de finale aanlevering op de Colas werf in Zolder voor haar rekening.

bron afbeeldingen: Acb Containersbron afbeeldingen: Acb Containers

ACB Containers, gevestigd in Antwerpen, maar internationaal actief, is reeds 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van nieuwbouw en 2de hands containers. Voorheen was de firma voornamelijk actief in de logistieke en industriële wereld, maar sinds de succesvolle deelname aan Matexpo in 2019 (gezamelijke stand met wegenbouw.be), richt de containerspecialist zich ook meer en meer op de infra- en (wegen)bouwsector.

Over Acb Containers

ACB Containers behoort tot de ACB Group, een familie van kmo’s die de afgelopen 30 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in shipping en logistieke diensten. Tot de groep behoren ook Ashcco, ACB Agencies en ACB Logistics.

https://www.acbcontainers.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/206861/acb-containershttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/587865/colas-belgium
6 container 20’ft werd afgeleverd aan Colas Sud Ouest6 container 20’ft werd afgeleverd aan Colas Sud Ouest
Mooie samenwerking tussen 2 @wegenbouw.be ledenMooie samenwerking tussen 2 @wegenbouw.be leden