Euro Rent Machineverhuur investeert in gamma werfverlichting

Gepubliceerd op 29-09-2020 13:20

Verhuurspecialist Euro Rent Machineverhuur, met vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas, heeft recent geïnvesteerd in haar gamma werfverlichting. De dagen worden nu weer snel donkerder en dus de hoogste tijd om (mobiele) LED lichtmasten te reserveren voordat de verhuurvoorraad uitgeput is. Voor elke werf is er een gepaste lichtbron beschikbaar. Euro Rent heeft diverse modellen in haar gamma, van LED verlichtingsballon met telescopisch statief tot aan mobiele LED masten met aggregaat.

Verlichtingsballon LED met telescopisch statief 3,20 meter

Deze lichtballon is de ideale lichtbron voor nachtwerk en interventies. Het licht wordt gelijk verspreid in alle richtingen zonder te verblinden. De 600W LED-lamp heeft een hoge lichtopbrengst en geeft een egale verlichting zonder te verblinden. Geschikt voor werven, grondverzet, wegenwerken, spoorwegen, evenementen enz. De Powermoon lichtballon heeft een lichtopbrengst tot 65.000 lumen en kan een oppervlakte verlichten van ca. 2.500 m²

Daarnaast beschikt Euro Rent Machineverhuur over verschillende stationaire en mobiele LED lichtmasten (van 5,30 tot 13 meter), al dan niet geleverd met een aggregaat.

Meer info op www.eurorent.be/nl/zoeken/?q=lichtmast

https://www.eurorent.be/nl/zoeken/?q=lichtmasthttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuur
Stationaire LED lichtmastStationaire LED lichtmast
LED verlichtingsballonLED verlichtingsballon