Nieuwe locatie voldoet ruimschoots om veilig de Demo Days te organiseren

Gepubliceerd op 10-07-2020 10:25

De 2e editie van Demo Days zal weldra plaatsvinden op 5 en 6 september 2020. De meeste evenementen zijn afgelast, daarom was vanwege het organisatie team veel lef en overtuigingskracht nodig om verder te doen en iedereen achter zich te scharen. De nieuwe locatie is zeker geschikt om te voldoen aan de voorzorgsmaatregelen die de Belgische autoriteiten in het kader van de Covid-19-crisis opleggen.

bron afbeeldingen: Demo Days editie 2018bron afbeeldingen: Demo Days editie 2018

Het industrieterrein ‘Polaris’ in Beloeil en Péruwelz biedt een vlak terrein van 20 hectare, ingericht rond een brede rechte laan van 600 m waar de bezoekersstromen goed gescheiden worden om te voorkomen dat ze elkaar kruisen.

De bezoekers (machinisten, werkplaatsmanagers, kopers, ...) zullen niet teleurgesteld worden. 50 stands (25% meer dan in 2018) bevinden zich langs deze gang waar exposanten op percelen van 2000 m2 (20×400) hun graafmachines, wielladers, bulldozers, kippers en alle toebehoren kunnen uitstallen. In totaal zullen de nieuwste modellen van meer dan 100 machines voor tests worden toevertrouwd aan ervaren bezoekers. Een vijftiental stands zullen worden bezet door distributeurs van accessoires en nieuwe technologieën die de bezoekers in voorkomend geval zullen uitnodigen om actief deel te nemen aan de demonstraties.

Daarnaast zijn er tien informatiestands voorzien met informatie omtrent bekwaamheidsopleidingen en heel wat andere aspecten van deze sector.

Bijna alle merken van vrachtwagens zullen de bezoekers in de gelegenheid stellen om hun vrachtwagens te testen op een parcours dat speciaal is ontworpen om een idee te krijgen van alle problemen die zich in de verschillende toepassingen van de bouwsector kunnen voordoen.

De parkings zullen gemakkelijk toegankelijk zijn, naast de tentoonstellingsruimte zal de firma Stalenrijplaten.be de parkeerzone stabiliseren met 400 rijplaten.

De gezondheidsmaatregelen zijn uiteraard streng, handgel en mondmaskers zullen gratis ter plaatse worden verstrekt, evenals wegwerphandschoenen voor de machinetests.

De organisator vraagt met aandrang om u gratis via internet in te schrijven, een toegangskaartje met QR-code wordt automatisch per e-mail verstuurd. Dit om de inschrijving ter plaatse te voorkomen.

Gregory Olszewski toont de nieuwe locatie:

 

https://www.demodays2020.be/nl/Registreer uw gratis toegangsticket