vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

MatGeco stelt zijn nieuwe drainagemembranen catalogus 2020 voor

Publicatiedatum: 20-01-2020 09:21

MatGeco, de geotechnische afdeling van insulco, ontwikkelt en verdeelt al meer dan 50 jaar oplossingen in de bouwsector, wegenbouw en groensector. Dankzij deze ruime ervaring heeft MatGeco de kennis opgebouwd om voor een groot aantal drainageproblemen een oplossing te kunnen aanbieden, eentje dat perfect aansluit bij uw specifiek project.

De drainagemembranen catalogus 2020 van MatGeco geeft een overzicht weer van het volledige drainagegamma en legt aan de hand van fotografisch materiaal en voorbeelden de werking en de voordelen van deze membranen uit. Het stelt de gebruiker in staat om producten te ontdekken, te vergelijken, en de werking van naderbij te kunnen bekijken.

Voor elk project een ander drainagemembraan, of u nu bezig bent met de opbouw van een groendak of een plat dak, de aanleg van een terras of ondergrondse muren moet draineren... voor iedere situatie kan er een oplossing aangeboden worden. Al de MatGeco membranen hebben hun eigen sterke punten en specifieke toepassingen.

Heeft u de nieuwe catalogus nog niet ontvangen? En bent u benieuwd naar de nieuwigheden?
Aarzel dan zeker niet om uw catalogus aan te vragen via e-mail (matgeco@insulco.be) of de website te raadplegen (www.matgeco.be).

Voor bijkomende ondersteuning kan u uiteraard steeds beroep doen op de deskundigheid en de ervaring van de technische adviseurs van MatGeco. Dankzij hun kennis op het gebied van drainagemembranen kunnen zij helpen bij de realisatie van projecten door samen met de klant de oplossing te bepalen die het beste past bij elke situatie.

 

www.matgeco.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgeco-een-insulco-divisie


advertenties

advertenties