vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

VBG, WEGEBO EN COTRA verdwijnen uit het straatbeeld

Publicatiedatum: 18-09-2018 12:22

Colas Belgium, toonaangevend in wegeninfrastructuur, heeft een naamswijziging doorgevoerd van zijn belangrijkste filialen en versterkt hiermee de zichtbaarheid op de Belgische markt. VBG, WEGEBO en COTRA, die sinds geruime tijd deel uitmaken van Colas Belgium krijgen een nieuwe naam: VBG NV wordt Colas Noord NV, WEGEBO NV wordt Colas Centrum NV en COTRA NV heet sinds 1 september 2018 Colas Transport NV.

bron afbeelding: Colasbron afbeelding: Colas

Samen met de vernieuwde uitstraling moet dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf.
"Dit draagt bij tot het samenhorigheidsgevoel van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijker wie Colas Belgium is: een sterke groep gebouwd op lokale verankering", aldus Directeur Business Development Jan Lecompte.
Colas Noord, met agentschappen in Wijnegem en Heusden-Zolder richt zich hoofdzakelijk op de provincies Antwerpen en Limburg. Colas Centrum, vanuit Vilvoorde en Brussel, heeft de focus op Brussel en de rest van Vlaanderen. Colas Transport, de transportactiviteit van Colas Belgium, is in heel het land actief.
Vanuit een respect voor wat lokale wegenbouwers als VBG en Wegebo gerealiseerd hebben, kan Colas nu verder bouwen om bij te dragen aan een duurzame en veilige mobiliteit.

www.colas.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/587865/colas-belgium
Voor de vacatures bij Colas Belgium (klik hier)

advertenties

advertenties