ATF Wegenbouw bekroond voor tevreden werknemers

Gepubliceerd op 08-12-2017 14:46

ATF Wegenbouw, uit Zandvliet, valt alweer in de prijzen. Mieke Frijters (zaakvoerder) won eind vorige maand de Kwinta Business Excellence Award 2017 voor de bedrijfssector (Corporate) met een project waarin geluk, plezier en tevreden werknemers de weg vormen naar tevreden klanten. De jury van de Kwinta Business Excellence Award vindt de manier waarop Frijters betrokkenheid en communicatie organiseert, uniek: "Het hele dossier straalt een zeer pragmatische, 'hands on' en vooral waardegedreven aanpak uit om te komen tot business excellence", zegt de jury.

Bij ATF leidt dat tot meer veiligheid, hogere klantentevredenheid en personeel dat blijft. "Het maakt niet zoveel uit welk beroep je hebt of wat je doet", zegt Frijters. "Het is de sfeer en alles wat er omheen draait dat maakt of je gelukkig bent op je werk. Als je een tevreden gevoel hebt, is de kwaliteit sowieso een pak hoger."

Met de Kwinta Business Excellence Awards bekroont het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg elk jaar organisaties die business excellence realiseren door kwaliteit via innovatie en talent. Dirk Van Steerteghem (Flanders Investment and Trade) reikte de award uit tijdens de awardshow in het ICC Gent.

(bron: Kwinta)

www.kwinta.be/nieuws/atf-wegenbouw-bekroond-voor-tevreden-werknemersReportage op Kanaal ZWerken bij ATF : vacatures