KPD Construction Software sluit partnership BI Specialist Bijster

Gepubliceerd op 27-11-2017 15:35

Op basis waarvan neemt u strategische, tactische of operationele beslissingen? Niet dat KPD aan uw buikgevoel twijfelt, maar zij willen u wel helpen om in de toekomst nog betere keuzes te maken. Daarom heeft KPD gekozen voor een uniek partnership om u nog beter van dienst te zijn. De rapporteringsoplossing Improview® van Bijster geeft u snel en duidelijk inzicht in de kerngegevens van uw bedrijf. Hun tool vertaalt de cijfers die echt van belang zijn in realtime informatie en slimme rapporteringen specifiek voor de bouwsector. En op basis van die cijfers neemt u gerichtere beslissingen.

bron afbeelding: kpd.bebron afbeelding: kpd.be

Bijster staat u tijdens het hele proces bij als ervaren sparringpartner. Zij geven u vlijmscherp advies over de volgende, logische stappen vooruit. Dat doen zij vanuit meer dan 40 jaar ervaring in de bedrijfswereld.

Kurt Vandebergh, zaakvoerder Bijster: "KPD is dé referentie op het vlak van ERP in de bouwsector. Meer dan 60 % van de grote bouwbedrijven in België gebruiken KPD en - belangrijker nog - zijn ook tevreden over hun software. Een partnership met KPD was voor ons dus een must. De integratie met KPD vereenvoudigt immers het proces voor KPD-klanten om met Bijster in zee te gaan. Na een bijzonder korte doorlooptijd kan Bijster de klanten voorzien van een glasheldere en totale rapportering."

Catherine Gressens, CEO KPD: "KPD wil een allround ICT-partner zijn voor haar klanten, zodat zij zich kunnen focussen op de eigen kernactiviteit. Een naadloze link tussen BouwOffice en een partner als BI Specialist Bijster vormt dan ook een toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen. KPD gelooft zeer sterk in financiële dashboards als aanvulling op de basis ERP. Zowel voor klanten die een analytische boekhouding voeren in BouwOffice als voor klanten die dat (nog) niet doen, is Improview© een goede oplossing die heel snel inzicht geeft in de totale bedrijfsvoering. En dat sluit perfect aan op de innovaties die KPD doorvoert naar de toekomst toe ..."

KPD richt zich sinds 1982 hoofdzakelijk tot bedrijven die werken op projectbasis. Het bedrijf biedt ERP-oplossingen en relevante tools aan die de projectadministratie verlichten bij meer dan 400 bedrijven in de algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie- en aanverwante sectoren. Daarmee is KPD de onbetwiste marktleider in de bouwsector. KPD ontwikkelt niet alleen software, maar levert ook de bijbehorende hardware en diensten. KPD is dan ook een allround ICT-partner voor haar klanten, zodat die zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteit.

Anja Janssen, zaakvoerster Bijster: "Bijster werd opgericht door 2 gepassioneerde zaakvoerders. De naam Bijster staat niet toevallig voor 'samen met de klant het bedrijf naar een sterrenniveau tillen'. Wij zijn ambassadeurs voor efficiënte bedrijfsvoering met een impact op het resultaat. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd in managementfuncties. Vanuit deze ervaring hebben wij onze rapporteringsoplossing Improview® ontwikkeld, die in elk bedrijf en elke sector haar toepassing vindt."

www.kpd.bewww.bijster.be