KPD organiseert Demodag en klantendagen

Gepubliceerd op 02-11-2017 11:02

KPD uit Halen organiseert op 24 november 2017 een Demodag. Ontdek persoonlijk de laatste versie van de ERP software BouwOffice, van de werfapplicatie Wic,  de Apps, Timesheets, en de Shipments Applicatie. Dit alles gaat door in de kantoren te Halen. Er wordt gestart om 13u00 en rond 16u00 afgesloten met een netwerkdrink.

Inschijven voor deze gratis Demo namidddag kan je via volgende:

www.kpd.be/nl/event/registreer-nu-voor-een-kpd-demo-in-onze-kantoren-op-24-november-2017

 

Daarnaast organiseert KPD ook een klantendag op 7 december ( voor de Franstalige klanten gaat deze door op 14 december). Op verzoek wordt er een high-level overview gegeven van de software, toegespitst op uw sector: algemene bouw, wegenbouw, renovatie, installatie, projectontwikkeling, ... .

BouwOffice vNext ... KPD's new ERP software ... taking your business to the next level, first BIM integration included

KPD omarmt de nieuwste technische mogelijkheden vanuit één ambitie: u het leven makkelijker maken. KPD sleutelde sinds de laatste roadshows verder aan BouwOffice vNext en aan de Shipments- en Timesheets-apps. Nu is de tijd rijp om u te tonen hoe u in de toekomst bouwprojecten nog efficiënter calculeert, budgetteert en opvolgt met onze software. U krijgt als eerste de kans om de nieuwe software te ontdekken. Tijdens de lunch en pauzes voorzien zij bovendien infostandjes over alle hot topics, zoals BIM, GDPR, BI, e-invoice, het beveiligen van materieel, … Voor de nodige tekst en uitleg zorgen zowel de KPD-medewerkers als externe partners zoals Arco, Bijster, Viloc, …

Meer info over het programma: https://www.kpd.be/nl/klantendag

www.kpd.be/nl/event/registreer-nu-voor-een-kpd-demo-in-onze-kantoren-op-24-november-2017www.kpd.be/nl/klantendag