Franse groep SOLOC neemt FreesTechniek over

Gepubliceerd op 06-03-2017 10:55

Woensdag 1 maart 2017 werd het handelsfonds van freesspecialist FreesTechniek NV uit Moeskroen overgekocht door de Franse Groupe SOLOC en dit specifiek door de oprichting van haar dochterbedrijf SOLOC BELGIUM. Door deze overname zal SOLOC BELGIUM - FREESTECHNIEK nu deel uitmaken van een organisatie van meer dan 400 werknemers, een uiterst performant en steeds vernieuwend machinepark van meer dan 200 freesmachines, waaronder de meest recente aanschaf een freesmachine met werkbreedte van 3,80m, en een 40-tal veegwagens.

De Franse Groupe SOLOC, met hoofdzetel te Vigneux de Bretagne, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van freeswerken in de wegenbouw en mag zich dan ook nationaal leider en de nummer 1 in Frankrijk noemen, aldus de groep.

SOLOC BELGIUM - FREESTECHNIEK blijft een perfecte uitvoering en afwerking van de freeswerken garanderen, een snelle beschikbaarheid van machines en hier bovenop een gespecialiseerde afdeling voor het uitvoeren van zeer specifiek werk zoals fijn-frezen, 3D-frezen en dergelijke.

http://www.wegenbouw.be/bedrijven/867424/home/soloc-belgium-freestechniekwww.soloc.fr