Kennis opdoen en innovaties leren kennen vanaf morgen op Dag van de Openbare Ruimte te Brussel

Gepubliceerd op 31-01-2017 17:15

De Dag van de Openbare Ruimte wordt morgen, 1 februari 2017, officieel geopend door Pascal Smet, minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken. Om 10:30u zal hij de beurs openen op het Hoofdpodium. Aansluitend op de opening neemt een van de keynote sprekers, Bruno Fabre, u mee naar de stad van 2025. In totaal kan u 35 lezingen gratis bijwonen, en meer dan 150 exposanten, waaronder zoals steeds heel wat wegenbouw.be-leden, bezoeken op de beursvloer.
 

De inmiddels dertiende editie vindt voor het eerst plaats in Paleis 1 van Brussels Expo, in een sfeervolle ambiance die bij de beurs past. Openbare ruimte professionals kunnen zich gedurende twee dagen onderdompelen in een zeer compleet aanbod aan producten en kennis. Ook nieuw voor komende editie is een hoofdpodium met keynote sprekers en de samenwerking met een dertigtal kennispartners. 

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte is het hoofdpodium hét bruisende middelpunt voor kennis en innovaties. Keynote sprekers geven inspirerende presentaties over relevante aspecten van openbare ruimte. Behalve het hoofdpodium zijn er nog twee podia op de beursvloer waar bezoekers gratis lezingen kunnen bijwonen.

Het evenement is met name interessant voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, ontwerpers, aannemers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden. 

Bij meer dan 150 bedrijven op de beursvloer en in 35 lezingen kan inspiratie worden opgedaan en maakt men kennis met de nieuwste producten, trends en oplossingen.

De deelnemende 'wegenbouw.be leden' lichten wij er voor u even uit (naam + standnummer):

Aco Passavant 4.40

Alkobel 1.16

Bovin Beton & Natuursteen 1.10

Collinet 4.56

Dyka 5.46

Ebema 3.21

Eurodal 4.22

J.G.S. Europe 4.41

Koppen.be 4.21

Stradus Infra 3.41

Wavin Belgium 3.50

Wienerberger Kleiklinkers 3.42

Voor toegangskaarten kan u terecht op de beurswebsite:

www.openbareruimte.be/