Evenementen Beheer van Wegen en SIGNAwel sparren op 24 november

Gepubliceerd op 16-11-2016 14:56

Het Provinciaal Veiligheidscomité Limburg  en Centrum Duurzaam Bouwen slaan de handen in elkaar op donderdag 24 november 2016 om samen SIGNAwel & Beheer van wegen te organiseren. Door de krachten te bundelen kunnen we meer standhouders aantrekken en de inhoud  aanzienlijk versterken, aldus de organisatoren. Uiteraard is er tijdens deze beurs gelegenheid tot netwerken.

Provincie Limburg en Centrum Duurzaam Bouwen hebben beslist om op 24 november 2016 de beurs van Beheer van wegen en Signawel samen te organiseren in de Limburghal te Genk. In totaal zullen een 40 tal vooraanstande bedrijven exposeren tijdens de beurs, waaronder  Koppen.be en Stradus Infra.

De vakbeurs SIGNAwel ontstond in de schoot van de werkgroep “Signalisatie en Welzijn op het werk” van het Provinciaal Veiligheidscomité Limburg. Beheer van Wegen is sinds jaar en dag een vaste afspraak op de kalender van Centrum Duurzaam Bouwen. Door de samenwerking van deze twee complementaire evenementen op dezelfde locatie krijgt de vakbeurs een sterke inhoudelijke injectie. Het congres Beheer van Wegen vindt plaats in de voormiddag. Het Provinciaal Veiligheidscomité en Centrum Duurzaam Bouwen organiseren aansluitend samen een netwerklunch op de vakbeurs. Om 14u wordt de vakbeurs van SIGNAwel en Beheer van wegen officieel geopend en kan deze gratis bezocht worden tot 19u.

Algemeen programma:

Congres Beheer van wegen & Signawel (inclusief netwerklunch ) van 9u tot 15u (voorinschrijving verplicht) 
Netwerklunch van 12u tot 14u op de beurs (voorinschrijving verplicht )
Vrij bezoek van de beurs Beheer van wegen & Signawel van 14u tot 19u30
Rond (d)e tafel PBM door Prebs Limburg 19u tot 21u.

Meer info via:

www.beheervanwegen.bewww.signawel.be