Programma FEBELCEM provinciale Contactdag is bekend

Gepubliceerd op 21-04-2016 15:09

Al voor de 7e maal organiseert FEBELCEM een provinciale Contactdag in de provincie Limburg. Deze keer op dinsdag 24 mei 2016. Het is dan ook een succesvolle formule van kennisuitwisseling en professionele ontmoetingen – een traditie die teruggaat tot 1988. Inmiddels werd het thema van de klassieke wegenbouw verruimd met de inrichting van stedelijke omgeving, pleinen en woonwijken zodat we nu spreken van “Beton in Publieke Ruimte en Infrastructuur”. Met de medewerking van tal van partners, waaraan vorig jaar ook het Infopunt Publieke Ruimte en de vzw BENOR werden toegevoegd, kunnen zij u alweer een gevarieerd programma aanbieden, uiteraard met cement en beton in de hoofdrollen, evenwichtig verdeeld tussen prefab betonproducten en ter plaatse gestort beton.

Duurzaamheid en kwaliteit vormen de rode draad in de lezingen, aangevuld met innovatie en esthetiek. Er wordt teruggeblikt op een congres van betonstraatstenen; er komen lopende projecten aan bod en er wordt ook naar de toekomst gekeken met nieuwe investeringen en ontwikkelingen. 

Bent u een speler in de betonwegenbouw? Mis dan deze afspraak niet: 24 mei in het Cultuurcentrum op de C-Mine site te Genk.

Deelname aan deze studienamiddag is gratis maar voorafgaande inschrijving is verplicht.

Meer via:

www.febelcem.be/fileadmin/user_upload/Nouveautes/Uitnodiging-Prov_Contactdag_Genk-240516_.pdfwww.febelcem.be