Grontmij Belgium gaat verder als Sweco Belgium

Gepubliceerd op 08-03-2016 14:39

Eind vorige maand heeft Grontmij in België zijn naam gewijzigd in ‘Sweco Belgium’. Eerder heeft Sweco AB immers alle Grontmij-entiteiten verworven, waardoor zij nu één van de toonaangevende ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau op de Europese markt zijn.

Sweco telt ongeveer 14.500 professionals over heel Europa, waarvan 800 in België. Het bedrijf voert wereldwijd tienduizenden projecten uit in ongeveer 70 landen om duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten te garanderen. Tegelijkertijd hecht Sweco veel belang aan een sterke lokale aanwezigheid in België. Zij staan met 9 regionale kantoren dicht bij de klanten en behoren tot de grootste ingenieurs- en adviesbureaus op de Belgische markt.

“We blijven toegankelijke partners die er alles aan doen om de noden van onze klanten beter dan wie ook te begrijpen. We garanderen de juiste expertise voor iedere situatie. Welke uitdaging u ook heeft, Sweco Belgium zal ze voor u oplossen”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director Sweco Belgium.

Over Sweco
Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Met 14.500 medewerkers in Europa bieden zij hun klanten de juiste expertise voor ieder project. Zij voeren wereldwijd opdrachten uit in 70 landen. Het bedrijf staat genoteerd op Nasdaq Stockholm.

www.swecobelgium.be