EASYPHALT nieuws op Dag van de Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 29-01-2016 12:00
EASYPHALT/100®, de bekende reaktieve koud-asfalt, heet voortaan EASYPHALT/PRO® en is verkrijgbaar in de korrels 04 en/of 0/8 mm. Door verregaande- en hoge investeringen bij produktie en R&D, heeft men bij de produktie van EASYPHALT/PRO® ervoor gezorgd dat de houdbaarheid van max. 6 maanden is verlengd tot max. 18 maanden.
Nu vacuum verpakt en 18 maanden probleemloos te stockerenNu vacuum verpakt en 18 maanden probleemloos te stockeren

Al jaren sukkelen producenten met de opslag-tijd van koud-asfalt maar dit behoort nu voor EASYPHALT/PRO® tot het verleden. Door vacuumisering van EASYPHALT/PRO® wordt de houdbaarheid bijna verdrievoudigd.
Ook de verwerking wordt eenvoudiger doordat er gebruik gemaakt is van milieu-vriendelijker toeslagstoffen en, dit heeft tot gevolg dat de asfalt soepeler is tijdens verwerking.

EASYPHALT/PRO® bevat net als de andere EASYPHALT®-producten géén oplosmiddelen. Een prachtige- en komplete lijn EASYPHALT®-koud-asfalt staat vanaf nu voor de wegenbouw en de professionele verwerkers gereed.

JGS Europe geeft u graag een woordje uitleg over deze gehele productlijn en haar voegmortels op haar stand (nr.2.08) tijdens de Dag van de Openbare Ruimte te Brussel.

Het EASYPHALT gamma bestaat uit:

- EASYPHALT/PRO® 0/4 mm : voor inbouw 2-4 cm
- EASYPHALT/PRO® 0/8 mm : voor inbouw 3-5 cm
- EASYPHALT/AQUA® 0/8 mm : voor inbouw 3-5 cm bij ZOAB
- EASYPHALT/BASIC® 0/5 mm : voor tijdelijke inbouw 2-4 cm
- EASYPHALT/PRIMER® : voor extra (flanken) hechting

Actie t.e.m. 31 maart 2016

Om de productlijn te introduceren op de markt doet JGS Europe een actie. Bij aankoop/levering van min. 2 palletten ontvangt u gratis een professionele handstamper met schokdempende plateau (ter waarde van € 99.-/stuk).

De produkten zijn geschikt voor direkte verwerking op snelwegen met hoge belasting, start-en landingsbanen (tarmac); wegen met gemiddelde belasting, opritten en wandelwegen.

www.openbareruimte.be/nl/beursplan/exposant/j-g-s-europe/86www.jgseurope.com