Wegenbouw.be leden investeren online

Gepubliceerd op 24-06-2015 11:15
Digitale applicaties en een verzorgde aanwezigheid op internet worden steeds belangrijker. Maar bij bedrijven actief in onze sector is er nog veel werk aan de winkel. Aantal van onze wegenbouw.be leden hebben het wel begrepen en lieten recent een nieuwe website bouwen, geschikt voor alle platformen.

Schillemans Sierbestrating is vooral gespecialiseerd in de plaatsing van kasseien en natuursteen, maar ook met andere verhardingen zoals betonklinkers of grastegels hebben zij voldoende ervaring. De firma is vooral actief in provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Voor de bouw van hun nieuwe website www.schillemans-sierbestrating.be gingen zij in zee met 'wegenbouw.be', misschien minder bekend dat dit ook tot onze dienstverlening behoort (lees verder onderaan). De website werd zeer visueel en uiteraard 'mobile friendly' opgebouwd, zodat deze mooi vertoond wordt op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, ...)

Ook Aannemingen Gert-Jan Claeys, net aangesloten bij wegenbouw.be, liet nieuwe website maken: www.grondwerkenclaeys.be. Het bedrijf, dat zijn diensten zowel aan particulieren als bedrijven aanbiedt, is gevestigd in Merelbeke. Tot de kerntaken horen allerhande grondwerken, kleine sloopwerken, rioleringswerken en de aanleg van opritten, parkings en terassen.

DSW, gevestigd in Belsele, ging verder en liet naast een nieuwe website www.d-s-w.be ook een ander logo 'designen'.  Bij DSW kan je als overheidsinstantie, ondernemer, bouwpromotor of particulier terecht voor funderingen, rioleringswerken, omgevingsaanleg, opritten & parkings, en meer. De slogan 'een stevige basis' komt zeker tot uiting in de nieuwe website.

Tenslotte lanceerde VPK-ALBO.be uit Zomergem een aantal weken geleden ook zijn vernieuwde webstek: www.vpk-albo.be. Daar zal u buiten de activiteiten ook heel wat referenties en fotomateriaal aantreffen.

Mobile Friendly is belangrijk

Google heeft recent aangekondigd dat het zijn zoekalgortime voor zoekopdrachten vanop mobiele toestellen zoals Smartphones heeft aangepast. Wie geen "mobiel vriendelijke" website heeft zal in de toekomst veel lager gerangschikt staan in de zoekresultaten. Daarnaast wordt er door de mensen gewoonweg veel meer via smartphones gezocht.

Wegenbouw.be kan u ook helpen

Misschien niet door iedereen gekend, maar wijzelf hebben ook veel ervaring met webdesign, en kunnen hiervoor verschillende mogelijkheden aanbieden van klein tot groot, in functie van ieders budget. Wie over professional licentie beschikt heeft sowieso al een gratis bedrijfspresentatie die als eigen website kan dienen door er een domeinnaam aan te koppelen.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om de licentie uit te breiden met 'WEBSITE+' module, waarbij de inhoud van je inventaris op wegenbouw.be (activiteiten, machnines, producten ...) als basis wordt gebruikt voor je website en deze naar eigen goeddunken kan worden uitgebreid met eigen pagina's, extra tekst, fotomateriaal en koppelingen naar je youtube kanaal of facebookpagina, en nog veel meer. Groot voordeel is dat u geen dubbel werk hebt en ook inzake kostprijs het nodige kan besparen. Zeker interessant in deze moeilijke tijden in onze sector.

Zowel website+ als de bedrijfspresentatie zijn uiteraard mobile friendly.

Voor wie het wat meer mag zijn, zoals bijvoorbeeld bij de website van Schillemans Sierbestrating, bieden wij uiteraard ook design en ontwikkeling op maat aan.

Wie meer informatie wenst, mag ons uiteraard steeds contacteren: www.wegenbouw.be/pagina/contact-wegenbouw

Is uw website mobile friendly? (artikel dd 21/04/2015)
Website Schillemans Sierbestrating, het nieuwste webdesign project van wegenbouw.beWebsite Schillemans Sierbestrating, het nieuwste webdesign project van wegenbouw.be