Ontdek de nieuwe website van Stradus Infra met enkele zeer handige tools

Gepubliceerd op 19-02-2015 15:50
Voor wie onze mailing van vorige week zou gemist hebben: de nieuwe website van Stradus Infra, fabrikant van prefab bestratingsproducten, is online! De site kreeg een nieuw jasje en is nu ook mobiel gebruiksvriendelijk te raadplegen. Met de gewijzigde navigatie en enkele superhandige tools hoopt men u bij Stradus Infra bovendien nog meer te informeren en te inspireren. Probeer snel de productzoeker, inspiratiebank en aanbestedingszone op www.stradusinfra.be !

De nieuwe website van Stradus Infra is online! Met behulp van een licht gewijzigde navigatie vindt u nog sneller wat u zoekt. Zoals de laatste nieuwtjes, een voorstelling van het Stradus Infra gamma, brochure en andere interessante publicaties. En met de nieuwe, superhandige tools hoopt de fabrikant van prefab bestratingsproducten jullie zoektocht naar informatie en inspiratie nog verder te vergemakkelijken!

De productzoeker (productzoeker.stradusinfra.be) gidst u in maximaal vijf stappen door het uitgebreid aanbod aan oplossingen.

Vertrekkende vanuit een productgroep - of indien gewenst via het gewenste thema of een bepaalde structuur - navigeert u met de productzoeker vlotjes naar specifieke producten en bijbehorende informatie.
Voor elk product vindt u hier de mogelijke formaten, structuren en kleuren maar ook productmodeltekeningen, productlijnbladen en bestekomschrijvingen.
Bovendien kan u indien er beeldmateriaal voorhanden is van projecten waar dit product werd toegepast van hieruit doorklikken naar deze projecten en hun details in de inspiratiebank.

Met de inspiratiebank brengt Stradus Infra een uitgebreide database met tal van inspirerende projectbeelden.

Kies een thema en navigeer vervolgens door de verschillende subthema’s en toepassingsgebieden. De resulterende selectie van projecten toont tal van inspirerende projectfoto’s, alsook de gebruikte producten en verdere informatie zoals locatie en betrokken aannemer, ontwerper, opdrachtgever en realisatiejaar.

Geïnteresseerd in een getoond product? Dan kan u van hieruit heel eenvoudig doorklikken naar de gedetailleerde productpagina op van de productzoeker.
Bekijk de gebruikershandleiding, open de inspiratiebank (inspiratiebank.stradusinfra.be) en laat u inspireren.
Indien u de foto’s in een hogere resolutie wenst, kan u deze opvragen via uw Stradus Infra contactpersoon.

Bovendien is er - specifiek voor calculatoren - een vernieuwde aanbestedingszone. Net als voorheen kan u hier de aanbestedingsoffertes van Stradus Infra downloaden.
Voortaan laat de tool echter ook toe:
- te zoeken op basis van plaats of projectnaam.
- een vraag over een specifiek project te stellen aan één van de medewerkers van de firma.
- aan te geven indien u verwittigd wenst te worden zodra de offerte voor een bepaald project online wordt geplaatst
- rechtstreeks bestek en meetstaat opladen indien u een bepaald project niet in de database terugvindt. Stradus Infra zorgt er op haar beurt dan zo snel mogelijk voor dat de offerte ter beschikking staat.

De gebruikershandleiding toont u de eenvoud van het gebruik van de aanbestedingszone. Log via de klantenzone in op de aanbestedingszone en ontdek snel de verbeterde functionaliteit. (login aanvragen? klik hier).

Handig is bovendien dat de nieuwe website, de productzoeker en de inspiratiebank ‘responsive’ zijn. Dit wil zeggen dat de weergave zich automatisch aanpast aan het toestel waarmee u onze website bezoekt. Dus ook indien u gebruik maakt van een tablet of smartphone is de website van Stradus Infra gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
 

www.stradusinfra.be/
inspiratiebank en vernieuwde aanbestedingszone voor calculatoreninspiratiebank en vernieuwde aanbestedingszone voor calculatoren