Adamas stelt watertrolley voor

Gepubliceerd op 30-01-2015 15:00
Adamas, leverancier van professionele tools (zowel machines als verbruiksmateriaal) voor het zagen, boren en slijpen van beton en andere gangbare bouwmaterialen, voegt een nieuw product toe aan zijn gamma, de watertrolley.

De trolley is interessant voor al uw boor- & zaagwerken waarvoor watertoevoer nodig is. Altijd 35 liter water binnen handbereik in deze trolley in plaats van meters slang uitrollen naar een tappunt! Dit voorkomt watertoevoer problemen door bevroren slangen bij een eventuele koudegolf. Maar ook bij temperaturen boven nul is de watertrolley met ingebouwde accu waterpomp een goed alternatief voor de 10 liter waterdruktankjes met handpomp.

De water trolley kan makkelijk door zijn luchtbandjes worden vervoerd en is ideaal voor water toevoer voor koeling en/of stofbestrijding bij het zagen en boren in beton, steen ,bestrating tegels enz. De watertrolley wordt geleverd met accu, acculader, 10 meter slang en gardena koppelingen. De watertoevoer is traploos regelbaar en de pomp is beschermd met een vuilfilter in de tank.
 

www.adamas.be