Marco Inglese van Kumpen verkozen tot HR manager van het jaar

Gepubliceerd op 24-10-2014 15:40
Marco Inglese van Kumpen NV is de Limburgse HR Manager van het jaar. Hij werd door de jury en het publiek van de Dag van HRM van Voka – KvK Limburg gekozen uit 3 genomineerden. Kristel Ignoul van Marlux en Ingrid Vanweert van Wit Gele Kruis Limburg wonnen net niet. Dit jaar stelden de genomineerden hun dossier zelf voor aan het publiek dat bestond uit meer dan 200 HR professionals. De publiekstem telde dan ook voor de helft mee bij het uiteindelijke resultaat.

De dag van HRM in Kinepolis Hasselt stond dit jaar in het teken van de tevredenheid van werkgever én werknemer. Sprekers Elke Jorens (Microsoft), Marc Devos (Universiteit Gent) en Jef Staes (expert op het vlak van business en HR innovatie) sneden onderwerpen aan als the responsive organisation, trends op de arbeidsmarkt en hoe moet HR hierop inspelen en het rommelt op de HR afdeling. Worldcafé zorgde voor een inspirerende dialoog en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers.
 
HR manager van het jaar
Zoals elk jaar, kende de Dag van HRM zijn hoogtepunt in de bekendmaking van de Limburgse HR Manager van het jaar. Dit jaar gaat de eer naar Marco Inglese van Kumpen NV. Hij volgt Ilse Straetman van Coldset Printing Partners op.
 
Kumpen NV uit Hasselt staat bekend  als één van de meest vooruitstrevende bouwondernemingen in België. Kumpen is actief in wegenbouw, infra, bouw, vastgoedontwikkeling, renovatietechnieken, tunnelling & PPS dossiers en stelt 424 mensen tewerk.

(Bron: VOKA)

www.kumpen.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/914624/kumpen-n-v