Krinkels pakt uit met origineelste jobcampagne

Gepubliceerd op 09-10-2014 11:35
Landschapsaannemer Krinkels (Londerzeel) is als winnaar uit de bus gekomen in de ‘Uitblinkers gezocht’-actie van Open Bedrijvendag en VDAB. Zondag 5 oktober, hadden zij de origineelste jobactie van de vijf geselecteerde bedrijven die nieuwe werknemers zochten tijdens Open Bedrijvendag.

Op de Open Bedrijvendag mocht Krinkels in Londerzeel maar liefst 1.500 bezoekers verwelkomen. Elke sollicitant kon er in de voetsporen treden van de werknemers: mee op de hoogtewerker; handelingen uitvoeren met de minigraver; een parcours afleggen met een kleine tractor; ervaren hoe het is om in uitzonderlijke omstandigheden te werken (langs een drukke rijbaan of in het donker …) De werknemers van Krinkels werken immers vaak langs drukke snelwegen, metershoog boven de grond, in de bijtende kou, of ‘s nachts.

Open Bedrijvendag en VDAB waren danig onder de indruk van dit originele wervingsoffensief en beloonden Krinkels prompt met de hoofdprijs. Het bedrijf krijgt nu 80 seconden advertentieruimte op Kanaal Z om de openstaande jobs te promoten.

Uitblinkers Gezocht

Open Bedrijvendag organiseerde ook dit jaar in samenwerking met de VDAB de nationale jobactie 'Uitblinkers Gezocht'. Dit in het kader van het globale thema, Uitblinkers Gespot. Dankzij de jobactie konden bezoekers van Open Bedrijvendag de job van hun leven vinden, en werkgevers de geknipte werknemer. Ethias, Siemens, Alsico, Imec en Krinkels waren de vijf bedrijven die de shortlist haalden van de 365 deelnemende bedrijven, en daardoor op 5 oktober mee konden dingen naar de prijs van origineelste sollicitatiedag. Krinkels ging met de hoofdprijs aan de haal.
 

www.krinkels.behttp://www.wegenbouw.be/bedrijven/krinkels-londerzeel
Veel actie tijdens Open Bedrijvendag bij KrinkelsVeel actie tijdens Open Bedrijvendag bij Krinkels