Mieke Frijters blijft op ‘De Juiste Weg’ en leidt ATF nv voortaan zonder haar broer

Gepubliceerd op 07-10-2014 17:20
Op zijn 60e besluit Leon Frijters om het rustiger aan te gaan doen. Zijn zus, Mieke Frijters, blijft dezelfde weg inslaan en neemt de aandelen van haar broer Leon over. Zo blijft ATF wel een familiebedrijf!

ATF nv uit Antwerpen, actief in grond- riolerings- en wegenwerken, werd in 1960 opgericht door vader Kees Frijters. Sinds 1982 werd het bedrijf geleid door zoon Leon en dochter Mieke. Na 32 jaar dienst heeft Leon echter besloten om het wat rustiger aan te gaan doen, waardoor Mieke de enige aandeelhouder wordt van het familiebedrijf dat vandaag ruim 100 werknemers telt.

Toch gaat Leon niet van de ene dag op de andere weg. Voortaan zal hij een adviserende rol binnen de firma hebben, waardoor zijn ervaring en kennis niet zomaar verdwijnt. De dagelijkse werking van ATF en de service die ze telkens biedt, blijft gewoon zoals ze was. Voor onze klanten en het personeel verandert er dus niets.

“Met ons sterk managementteam en onze goed opgeleide vakmannen, die allen gebeten zijn door de ATF-microbe, ben ik er vast van overtuigd dat ons familiebedrijf het verschil zal blijven maken!”, aldus Mieke Frijters.

www.atf.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/atf-n-v
Mieke Frijters neemt aandelen van haar broer overMieke Frijters neemt aandelen van haar broer over