Eurorent kiest voor nieuwe vestiging voor de totaalservice van Eurodal

Gepubliceerd op 03-09-2014 16:45
De twee bedrijven hebben niet alleen het eerste deel van hun naam gemeenschappelijk. Ook hun bedrijfsmissie delen ze met elkaar: hun klanten een totaalservice bieden, uniek in de markt.
HYDROPSHYDROPS

Eurorent, de verhuurspecialist van machines voor bouw, tuin en industrie, opent in St.-Niklaas een 2de vestiging. Einde september starten de werken.  Architect Luc Raeves uit ’s Gravenwezel zal voor de buitenverharding gebruik maken van het veelzijdige Eurodal pakket.

Natuurlijk vormen de gekende Eurodals de sterke basis. De industriële kwaliteit van de betonnen vloerplaten staat immers garant voor duurzaamheid en stabiliteit. Het ontwerp met verschillende kleuren en afmetingen zorgt voor een esthetisch mooi totaalbeeld. En met de boom- en gootplaten kan de afwerking tot in de puntjes verzorgd worden, in éénzelfde concept.

Bovendien zal het regenwaterbeheerssysteem HYDROPS® van Eurodal zorgen voor een goede afwatering en waterbuffering. Eurodal begeleidt de volledige procedure, van papierwerk tot installatie.
 

www.eurodal.bewww.eurorent.be