ACO presenteert innovatieve oplossingen op Vlariodag en Vakbeurs Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 19-03-2024 09:11

Eind maart staat ACO zowel op Vlariodag (26/03) als op Vakbeurs Openbare Ruimte (27-28/03). Innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer zullen worden voorgesteld, zoals bijvoorbeel de de Stormsed & Q-Brake Vortex oplosssingen, en het Qmax systeem voor afwatering en buffering van grote oppervlakken.

foto: (c) ACO. we care for waterfoto: (c) ACO. we care for water

ACO. we care for water

Tijdens Vlariodag presenteert ACO de Stormsed Vortex. Dit gepatenteerd sedimentatiesysteem werkt op het principe van hydrodynamische afscheiding. Het haalt op een eenvoudige wijze tot 80% van alle verontreinigende stoffen uit het regenwater. Ook de Q-Brake Vortex, een debietregelaar voor de gecontroleerde afvoer van regenwater voordat het in de waterloop of riool wordt afgegeven, zal er staan.

Daarnaast krijgen de afvoergoten PowerDrain Seal in met Freestyle afdekroosters ook een plekje op de stand. Hiermee kunnen steden en gemeenten uitpakken en een eigen identiteit uitstralen.

Op Vakbeurs Openbare Ruimte daarentegen staat Qmax centraal, een slimme oplossing voor afwatering en buffering van grote oppervlakken. Licht van gewicht, robuust, geschikt voor de zwaarste verkeersbelastingen tot klasse F 900, met een eenvoudige installatie. Het Qmax-systeem maakt deel uit van ACO’s oplossingen voor efficiënt regenwaterbeheer.

Bezoek ACO op:

Over ACO
Als internationale marktleider en familiebedrijf zijn we gepassioneerd door waterbeheer. We beschermen mensen tegen water en water voor de mensheid en de toekomst. Onze geavanceerde materialen en technologieën bieden slimme oplossingen voor het opvangen, reinigen, vasthouden, afvoeren en hergebruiken van water.

https://www.aco.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/283640/aco-passavant-n-v
ACO. we care for waterACO. we care for water