Een propere stad met revolutionair opkuis systeem

Gepubliceerd op 01-03-2024 11:03

Na een jaar van dagelijks intensief gebruik, bewees de SNaf SNaf Snelveegborstel zich opnieuw als de ideale assistent bij het opruimen van 52 ton afval na drie dagen feesten tijdens Aalst Carnaval 2024.

Na exact 1 jaar gebruik op vele fronten zijn dit de belangrijkste aspecten: Snelle aansluittijd, aanzienlijk verminderde opruimkost en tijd, geen onderhoud, een propere stad en veilige opstart van nieuwe carnaval dagen. 

Bij het sluiten van Aalst Carnaval zijn alle medewerkers van technische dienst Aalst vanaf 6 uur druk bezig om de stad proper te maken van meer dan 52 ton rommel. Stoelen, salons, kinderwagens, winkelkarren, staande lampen, glijbanen, lege bakken, blikjes plastiek, eigen gemaakte slaapkamers (bekijk reportage), alles wordt snel en efficiënt opgekuist mede dankzij de SNaf SNaf Snelveegborstel.

Dit uniek systeem wordt in veel industrieën gebruikt tot ieders tevredenheid. Het is nagenoeg eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken, onderhoudsvrij en bedrijfszeker.

De snelle veegborstels ondersteunen bij het efficiënt en kosteneffectief schoonhouden van de (werk)vloer, vertelt de leidinggevende van het schoonmaakteam van de stad Aalst in een interview.

 

SNaf SNaf SNelveegborstel is al meer dan 12 jaar een product van alfa systems bv uit Kruibeke.

http://www.snelveegborstel.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel
Aalst investeerde begin 2023 in een revolutionair opkuis systeemAalst investeerde begin 2023 in een revolutionair opkuis systeem