Wegenbouw en infra ondernemers gezocht om mee te werken aan Toekomstbouwers

Gepubliceerd op 22-02-2024 10:29

De Toekomstbouwers van Embuild Vlaanderen dompelen jongeren onder in de wereld van de (wegen)bouw en STEM-beroepen, dit in samenwerking met Vlajo. Zo gingen enthousiaste medewerkers van Willemen Infra onlangs tijdens een gastles over hun job vertellen, en deelden zij ervaringen en innovaties uit de bouwsector. Hiermee proberen de gastsprekers de jongeren te motiveren om later voor een studie en job in bouw & infra te kiezen. Voor dit Toekomstbouwers project zoekt Embuild Vlaanderen nog enthousiaste ondernemers en gastsprekers!

bron foto's: (c) Embuild Vlaanderenbron foto's: (c) Embuild Vlaanderen

Ken jij de Toekomstbouwers al? Misschien word je straks wel één van hen!

Vertel je graag enthousiast over je job en wil je jongeren inspireren voor STEM-beroepen in de bouw, dan is dit iets voor jou. Embuild Vlaanderen lanceerde de Toekomstbouwers zodat professionals uit bouwbedrijven makkelijker gastlessen kunnen geven aan jongeren uit de eerste graad middelbaar. Je kan naar de school gaan of de leerlingen uitnodigen in je bedrijf, atelier of op de werf. En je staat er niet alleen voor: je ontvangt educatief materiaal en toegang tot een platform waarop scholen je makkelijk kunnen vinden.

 

De Toekomstbouwers van Embuild Vlaanderen dompelen jongeren onder in de wereld van de bouw en STEM-beroepen. In samenwerking met Vlajo vzw.

Wil je zelf Toekomstbouwer worden? Meld je dan aan via 

https://www.embuildvlaanderen.be/projecten/toekomstbouwers/

Wil je ook Toekomstbouwers voor je klas? Ga dan naar https://www.vlajo.org/programmas/ondernemers-voor-de-klas/ondernemers-voor-de-klas/toekomstbouwers

https://www.embuildvlaanderen.be/projecten/toekomstbouwers/
Ken jij de Toekomstbouwers al? Misschien word je straks wel één van hen!Ken jij de Toekomstbouwers al? Misschien word je straks wel één van hen!