Aangepaste SNaf SNaf veegborstel voor gemeente Maastricht

Gepubliceerd op 02-02-2024 09:42

Alfa Systems uit Kruibeke produceert Europees gepatenteerde aanbouw snelveegborstels die ook veel op (wegen)bouw werven gebruikt worden. Ook bij openbare besturen hebben ze de voordelen van de SNaf SNaf snelveegborstels ondertussen weten te waarderen. Voor de gemeente Maastricht werd nu een op maat aangepaste versie geproduceerd.

Aanpassing voor Maastricht

"Voor de gemeente Maastricht hebben wij een op maat-aanpassing gemaakt voor onze SNaf SNaf. Het betreft een extra rail voor borstels, bevestigd aan het chassis, om de opvangcapaciteit drastisch te verhogen voor lichte materialen", aldus Beny Van Laeken (Alfa Systems)

"Zij gebruiken dit type van veegborstel om de evenementenhallen op te kuisen na feesten, vakbeurzen, etc.. Er is dan een grote hoeveelheid licht vuil (plastic bekertjes, papier, …) op te ruimen. Dankzij deze aanpassing kunnen ze de veegtijd drastisch verlagen tot 1/5e van de normale werktijd."

Meerdere types snelveegborstels

Snaf Snaf Snelveegborstels zijn, afhankelijk van het type veegwerken, in diverse breedte en zwaarte verkrijgbaar met verschillende koppelsystemen voor bevestiging aan elke machine (graafmachines, heftruck, schranklader, etc.). Het industrieel innovatief borstelsysteem zonder bewegende onderdelen (V-Vorm - Europees gepatenteerd) is een uniek borstelsysteem met 50 % meer opvangcapaciteit, volgens de producent. De speciale kunststof borstelharen behouden hun vorm, zelfs bij zeer zware belasting.

Meer info:

https://www.snelveegborstel.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel
een extra rail voor borstels bevestigd aan het chassis om de opvangcapaciteit drastisch te verhogeneen extra rail voor borstels bevestigd aan het chassis om de opvangcapaciteit drastisch te verhogen