ATF-ers duiken het nieuwe jaar in met vernieuwde energie en kennis

Gepubliceerd op 31-01-2024 17:56

Het nieuwe jaar is begonnen en bij ATF Wegenbouw zijn zij er klaar voor om in 2024 opnieuw 'De Juiste Weg' aan te leggen! De ATF-ers, gevuld met energie na een welverdiende vakantie, zijn vastberaden om het jaar gestart met een op maat gemaakt opleidingstraject.

bron foto's: (c) ATFbron foto's: (c) ATF

Top-notch service met opfrissingscursussen en certificeringen

ATF-ers staan bekend om hun toewijding aan vakmanschap, en daarom stond een uitgebreid programma op de planning om hen uit te rusten met alles wat nodig is om top-notch service te leveren. Van opfrissingscursussen EHBO tot het aanslaan van lasten, ergonomie, gebruik van vergunningen, VCA, code 95, heftruck- en mini-gravercertificering, meten en uitzetten, adembescherming, werken in besloten ruimten, veilig omgaan met asbest, signalisatie, en nog veel meer – alles kwam aan bod!

Investering in mensen: ATF's geloof in voortdurende ontwikkeling

Koen Van Caesbroeck: "Bij ATF geloven we sterk in het voortdurend ontwikkelen van goed opgeleide mensen. Daarom blijven we investeren in de kennis en kunde van onze teams. Onze op maat gemaakte opleidingsweek is een bewijs van deze toewijding, waarbij we streven naar het constant verbeteren van de vaardigheden van onze medewerkers."

Een week van kennisdeling en samenwerking

"De opleidingsweek van 2024 voor onze ATF-ers was niet alleen een periode van leren, maar ook van samenwerken en kennisdeling. Externe experts deelden waardevolle inzichten, terwijl onze eigen ATF-ers enthousiast hun ervaringen met elkaar deelden. Samenwerken en van elkaar leren versterkt niet alleen individuele vaardigheden, maar versterkt ook de band binnen onze teams."

Weer een geslaagde editie in 2024, op naar een succesvolle opleidingsweek in 2025!

https://atf.be/Vacatures bij ATFhttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/600819/atf-n-v
Investering in mensen: ATF's geloof in voortdurende ontwikkelingInvestering in mensen: ATF's geloof in voortdurende ontwikkeling